SponsorMan oktober 2015

De wervingstip van de SponsorMan: Winkelcentrum

Er komt een belangrijke periode aan voor de detailhandel. Sinterklaas, Kerst en de uitverkoop in het nieuwe jaar. Veel winkelcentra hebben daarom in deze periode veel activiteiten en evenementen. Denk aan de Sinterklaasintocht, maar ook de extra koopavonden voor Kerst. Uiteraard willen deze winkelcentra hier bekendheid aangeven. Uw vereniging biedt hier een geweldig platform voor.

Klik hier voor meer informatie

De aandachtstip van de SponsorMan: Branded Content

Steeds weer zoekt u naar mogelijkheden om uw sponsors onder de aandacht te brengen. Uw website heeft hier een essentiële rol in. Daarom heeft u ook gekozen voor het SponsorPortaal. De banners op uw website zijn een effectief middel voor de promotie van uw sponsors, maar u kunt meer doen.  Heeft u wel eens aan Branded Content gedacht?

Klik hier voor meer informatie.

Lancering AdsToSport haalt landelijke pers

AdsToSport is afgelopen donderdag gelanceerd. AdsToSport wil in 2016 1 miljoen euro van het advertentiebudget van grote adverteerders naar de sport brengen. Behoorlijk wat media-aandacht was het gevolg: van een interview op Radio 1, Zaken doen Met bij BNR tot diverse krantenartikelen.

Klik hier voor een overzicht van alle publicaties
Klik hier voor een sfeerimpressie van de lancering

Klik hier om ook met uw vereniging zonder kosten en zonder extra werk mee te delen in deze taart van 1 miljoen!

Nieuws! Nieuwe banners en nieuwe release NarrowCasting

Deze week zijn twee grote verbeteringen aan ons systeem doorgevoerd.

  1. Er is een nieuwe release van NarrowCasting
    Hierdoor hebben de HD Ready en de Full HD versie een nieuwe frisse vormgeving gekregen en is er voor voetbalclubs met KNVB Dataservice een superhandige teamstandselector toegevoegd. Wilt u hier meer over weten? Neem dan contact met ons op.
  2. Onze nieuwe banners zijn gelanceerd. Maak er direct gebruik van.
    Klik hier voor meer informatie

Mailing aan uw sponsors

Zoals u weet sturen wij een aantal keer per jaar een mail namens uw vereniging aan uw sponsors waarin wij uw sponsor wijzen op de kansen die actief sponsoren biedt. Deze week sturen wij weer een bericht. Dit bericht vindt u hier.

Indien u nog niet bij ons heeft aangegeven dat de mails niet aan uw sponsors dienen te worden verzonden zal dit uiteraard niet gebeuren. Het staat u vrij om onze tips zelf aan uw sponsors te verzenden. Komt u hier niet aan toe? Dan is het wel zo makkelijk als wij uw sponsors elke maand namens u de tip toesturen. Meldt u in dat geval aan voor de mailservice door een e-mail te sturen naar: info@sponsorvisie.nl.

Extra informatie via Social Media?

Klik hier om ons te liken op Facebook

Klik hier om ons te volgen op Twitter

En blijf op de hoogte!