Sponsors werven tip april 2017

Soms is het zo logisch… In ons advies voor werving van nieuwe sponsors dat terug te vinden is in de toolkit gaven wij aan dat uw leveranciers een goede bron voor nieuwe sponsors zijn. Een voorbeeld hiervan is de leverancier van de promotiematerialen en bedrukking.
Voor elk evenement op uw club zijn speciale t-shirts nodig, of een leuk aandenken. Hetzelfde geldt voor kampioenschappen. Ook daarvoor wordt vaak speciale kleding bedrukt. Bovendien hebben veel teams aanvullende sponsorkleding nodig, zoals regenjasjes of hoodies. Dit soort zaken worden betrokken bij een leverancier van promotiekleding, maar is deze ook al uw sponsor? Niet? Dan is het tijd om deze kans tot doelpunt te promoveren.

Voorbeeldbrief Leverancier promotiekleding 

Onderwerp: Promotiepartner?

Geachte heer/mevrouw (bij voorkeur met naam),

Op onze club zijn er tal van groepen die zichzelf zichtbaar willen maken: een jeugdcommissie, toernooicommissie en de trainers. Maar ook individuen en team lopen graag herkenbaar rond. Tijdens de wedstrijd is uiteraard, maar ook daarbuiten. Nu wordt willekeurig een leverancier voor dergelijke kleding en de bedrukking gezocht, maar zou u zich niet willen presenteren als dé promotiepartner van onze club?

Speciale actie

Met onze [aantal] leden is dit heel interessant voor u, maar u kunt uzelf ook heel erg interessant maken voor onze leden. Bijvoorbeeld door een speciale actie voor leden te doen. Dit maakt het ons ook weer makkelijker om u bij onze leden te promoten. Wij bieden u ook graag de gelegenheid om via onze website (en scherm in de kantine) acties te communiceren. Zo kunt u ook nog inspelen op de actualiteit (kampioenschappen of toernooien) en het seizoen (regenkleding).

Let op! Wij bieden maar 1 bedrijf deze unieke gelegenheid

Wij hebben een aantal promotiebedrijven benaderd, maar willen met maar één bedrijf daadwerkelijk aan de slag. Wie het eerst komt… Reageer dus snel en neem contact met ons op via de onderstaande contactgegevens.  Wij informeren u graag over de mogelijkheden.

Met sportieve groet,

[contactpersoon]
[naam vereniging]

Elke maand tips van de SponsorMan ontvangen?

Wilt u elke maand de tips en trucs van de SponsorMan ontvangen? Neem dan contact op via sponsorman@sponsorvisie.nl.