Sponsors werven tip augustus 2017

Sponsors werven tip augustus 2017: Verzekerd?

Gisteren werd bekend dat de premies waarschijnlijk € 2,50 per maand gaan stijgen. Voor veel mensen is dit een reden om de verzekeringen eens kritisch te bekijken. Overstappen kan behoorlijk wat geld schelen en het is hét acquisitiemoment voor de zorgverzekeraars. Vanaf september wordt er hiervoor dan ook volop voor geadverteerd en daarom is het nu een goed moment om met de lokale verzekeringsadviseur of verzekeraar contact op te nemen.

Maar er zijn meer ‘linkjes’. Heeft u bijvoorbeeld wel eens gedacht aan de promotie van een schade inzittendenverzekering? Niet? Maar rijden uw teams wel gezamenlijk naar uitwedstrijden? Dan is dit een mooie aanleiding om een sponsor aan u te binden.

De Consument noemt de schade inzittendenverzekering: “Geen noodzaak, wel nuttig”. Verzekeren kost een paar euro per maand. Klik hier voor de informatie op de website van de consumentenbond.

Voorbeeldbrief zorg

Onderwerp: Wilt u zorgverzekeringen aanbieden aan onze (aantal) leden?

Geachte heer/mevrouw (bij voorkeur met naam),

Uw zorgverzekering onder de aandacht bij onze leden?

Per 1 januari van elk jaar kunnen mensen overstappen naar een nieuwe zorgverzekering. Dit kan behoorlijk wat schelen en het is hét acquisitiemoment voor de zorgverzekeraars. Wij zoeken één partij die de komende maanden via advertenties binnen onze vereniging haar zorgverzekeringsaanbod wil promoten.

Advertenties op onze schermen

Binnen onze vereniging bieden wij u verschillende promotiemogelijkheden. Bijvoorbeeld het actief adverteren via banners op onze website of een advertentie op de schermen in ons clubhuis.

Al voor [bedrag] per seizoen kunt u adverteren op onze schermen en zo onze [aantal] leden kennis laten maken met uw zorgverzekeringsaanbod. Voor [bedrag] per seizoen adverteert u ook nog eens op onze website. Uw campagne wordt zo multimediaal.

-Optioneel- Wij zouden onze leden via onze nieuwsbrief een specifiek aanbod kunnen sturen, of relevante informatie, zoals een vergelijking van verzekeraars op het vlak van fysiotherapie of tandartsdekkingen. -Optioneel-

-Optioneel- In aanvulling op het adverteren zijn er talloze mogelijkheden. Denk  bijvoorbeeld aan een informatieloket zorgverzekering op onze club op één van onze drukke speeldagen. -Optioneel-

-Optioneel- Uw aanbod wordt wellicht nog interessanter als u een collectiviteit kunt bieden aan onze leden. Door deze collectiviteit ontstaat een echte reden voor onze leden om voor ons aanbod te kiezen -Optioneel-

Grijpt u deze kans?

Ziet u hier ook een kans? Neem dan snel contact met ons op voor een verkennend gesprek. Wij zijn heel flexibel en denken graag met u mee! Zoals aangegeven zijn wij op zoek naar één partij om mee samen te werken. Verzekerd u zicht van een interessant bereik? Of laat u deze kans aan een ander?

Wij wachten uw bericht met belangstelling af!

Met sportieve groet,

Contactpersoon vereniging

Naam vereniging

Voorbeeldbrief schade inzittendenverzekering

Onderwerp: Schade inzittendenverzekering onder de aandacht

Geachte heer/mevrouw (bij voorkeur met naam),

Risico voor rijders en meerijders?

Bij onze vereniging rijden onze leden vaak gezamenlijk naar wedstrijden en trainingen. Hierbij kan natuurlijk altijd iets gebeuren. Een ongeluk zit immers in een klein hoekje. Wij vinden het daarom van belang om onze leden te informeren over de mogelijkheden om zich te verzekering tegen schade die ontstaat bij een ongeluk met de auto tijdens het vervoer naar een wedstrijd of training.

Wij zoeken hiervoor een partner, zodat wij onze leden naar een betrouwbare partij kunnen verwijzen.

Aangezien wij weten dat dit ook voor u interessant is, de meeste leden zijn immers nog geen klant bij u, vragen wij hiervoor een sponsorbijdrage. De hoogte van deze bijdrage is afhankelijk van de uiteindelijke samenwerking en de promotiemogelijkheden die u (ook voor andere verzekeringen) tot uw beschikking krijgt.

Meer dan borden alleen

Binnen onze vereniging bieden wij verschillende promotiemogelijkheden aan. Naast borden langs het veld bieden wij ook het actief adverteren via banners op onze website of een advertentie op de schermen in ons clubhuis.

Al voor [bedrag] per seizoen kunt u adverteren op onze televisieschermen en zo onze [aantal] leden kennis laten maken met uw aanbod. Voor [bedrag] per seizoen adverteert u ook nog eens op onze website. Uw campagne wordt zo multimediaal.

-Optioneel- Over de schade inzittendenverzekering informeren wij onze leden ook graag via onze nieuwsbrief en sociale media. -Optioneel-

-Optioneel- In aanvulling op deze berichtgeving zijn er talloze mogelijkheden. Denk bijvoorbeeld aan een informatieloket op onze club op één van onze drukke speeldagen of een korte presentatie op onze ouderavond.. -Optioneel-

Grijpt u deze kans?

Ziet u hier ook een kans? Neem dan snel contact met ons op voor een verkennend gesprek. Wij zijn heel flexibel en denken graag met u mee! Zoals aangegeven zijn wij op zoek naar één partij om mee samen te werken. Verzekerd u zicht van een interessant bereik? Of laat u deze kans aan een ander?

Wij wachten uw bericht met belangstelling af!

Met sportieve groet,

Contactpersoon vereniging

Naam vereniging

Elke maand tips van de SponsorMan ontvangen?

Wilt u elke maand de tips en trucs van de SponsorMan ontvangen? Neem dan contact op via sponsorman@sponsorvisie.nl.