Sponsors werven tip: Start-up Sponsorship

Sponsors werven tip: Start-up Sponsorship

Ik ben natuurlijk altijd voor jullie op zoek naar haakjes om nieuwe sponsors aan jullie club te binden. Belangrijk hiervoor is meestal de kans die communiceren via de vereniging biedt, maar zoals algemeen bekend is de ‘gunfactor’ toch vaak de basis van sponsoring. Deze maand is het gunnen zelf het haakje. Jullie gunnen de leden van jullie vereniging ongetwijfeld een succesvol bedrijf en jullie kunnen leden hierbij helpen. Zeker in de opstartfase. Dan is elke link die gelegd kan worden een kans en elke naamsbekendheid heel erg meegenomen. En wordt het bedrijf een succes dan is een hechte band gesmeedt. Vandaar dat ik het Start-up Sponsorship introduceer. Onderstaan een mail die je zo met alle leden kan delen. Ken je een lid met een net gestart bedrijf, dan kan je dit lid natuurlijk nog beter ook even gericht benaderen.

Voorbeeldmail aan leden

Onderwerp: Nieuw: Start-up Sponsorship

Beste leden,

Binnen een club zijn we om talent zich te laten ontwikkelen en staan we altijd voor elkaar klaar. Onze sponsors helpen ons en wij helpen ook graag leden en ouders van leden met het laten groeien van hun bedrijf. Daarom introduceren wij het Start-up sponsorship.

Dit speciale sponsorship, voor maar € xxx ,- (bijv. € 250,- i.p.v. normaal € 750,-) per jaar (zo lang de onderneming nog geen 3 jaar bij de Kamer van Koophandel is ingeschreven) krijgt een Start-up een speciale behandeling. Niet alleen krijgt het de mogelijkheid om zich via een nieuwsbericht op de site en de social media voor te stellen aan de leden en aan de andere sponsors ze krijgen ook de gelegenheid om bij een of meerdere sponsors geïntroduceerd te worden, te netwerken via de sponsorbijeenkomsten, een actie te delen voor leden of andere sponsors en op de website te adverteren.

Samen verder groeien.

Dat is natuurlijk een geweldige kans voor zo’n jong bedrijf! En wij hopen natuurlijk dat dit bedrijf zich positief ontwikkelt en na het derde jaar als reguliere sponsor aan onze club kan verbinden. Samen groeien we zo verder, precies waar wij als club voor staan.

Ben jij zo’n ondernemer, of ken je er één? Neem dan contact op met de sponsorcommissie dan gaan wij heel graag in gesprek.

Elke maand tips van de SponsorMan ontvangen?

Wilt u elke maand de tips en trucs van de SponsorMan ontvangen? Neem dan contact op via sponsorman@sponsorvisie.nl.