Sponsors werven tip februari 2017

Sponsors werven tip februari 2017: Opening Soon

Ze schieten als paddenstoelen uit de grond: de koffietentjes. In veel winkelstraten is het “Opening Soon”, “Binnenkort komt hier…”, “Wij zoeken personeel” te zien. Maar ook op veel bedrijventerreinen verdwijnen de “Te Huur”- en “Te Koop”-borden.  Dit is een mooie aanleiding om eens bij deze bedrijven te informeren of zij de lokale gemeenschap via uw vereniging willen bereiken.

Voorbeeldbrief: Opening soon

Onderwerp: Weet iedereen al dat u er bent/aankomt?

Geachte heer/mevrouw (bij voorkeur met naam),

Gefeliciteerd met de opening van uw bedrijf. Toevallig reed ik langs uw nieuwe locatie en ik denk dat het voor u belangrijk is om de omgeving te laten weten dat u er bent. Wellicht klinkt het niet logisch, maar heeft u al eens gedacht aan het adverteren via onze vereniging? Wij hebben [aantal] leden, allemaal lokale mensen, en hebben eenzelfde aantal mensen elk weekend op bezoek.

Kennismakingsactie voor onze leden?

Wij hebben diverse communicatiemogelijkheden zoals onze website, onze digitale nieuwsbrief en sociale media en zijn bereid deze in te zetten om iedereen te laten weten dat u er bent. Uiteraard zijn tradionele sponsorvormen als bord- en shirtsponsoring ook mogelijk.

De digitale advertentievormen maken het bijvoorbeeld mogelijk om een kennismakingsactie voor onze leden te communiceren. Dit zal direct voor toeloop zorgen.

** Optioneel: Maar het is ook mogelijk om posters op onze club op te hangen en/of flyers in onze club te verspreiden.**

Of zoekt u nog personeel?

De leden (en ouders van leden) van onze vereniging zijn wellicht wel uw nieuwe collega. Heeft u nog mensen nodig? Dan kan het heel effectief zijn als wij dat binnen onze vereniging kenbaar maken.

Goedkoper dan u denkt

Lokaal adverteren via de krant, huis-aan-huis en langs de weg kost direct honderden euro’s voor 1 week. Bij ons bent u al adverteerder voor € xxx voor een heel jaar. **Optioneel: het is bovendien ook mogelijk om een kortere periode af te spreken.**

Ziet u hier ook een kans? Dan gaan we graag met u in gesprek om u te informeren over de mogelijkheden.

Elke maand tips van de SponsorMan ontvangen?

Wilt u elke maand de tips en trucs van de SponsorMan ontvangen? Neem dan contact op via sponsorman@sponsorvisie.nl.