Sponsors werven tip: Huizenmarkt

Sponsors werven tip: De Huizenmarkt

De huizenmarkt is een gekkenhuis. Toch is het in de zomer altijd wat rustiger. Maar hou er maar vast rekening mee: na de zomer gaat het weer echt helemaal los. Vaak bewaren makelaars de nieuwe in de verkoop genomen woningen tot na de zomer om ze vervolgens allemaal tegelijkertijd als nieuwe woning te presenteren. Zo voorkomen ze dat woningen door de rustige zomerperiode lang in de verkoop staan.
Het is nu een goed moment om met potentiële huizenverkopers, maar ook kopers in contact te komen. Als klap op de vuurpijl is er namelijk op zaterdag 2 oktober de NVM Open Huizendag. Ook dat is een interessante aanleiding voor makelaars om uw bereik te gebruiken. Neem dus nu contact op met een makelaar en werf ze met dit ‘haakje’ als sponsor. Of toon je een proactief partner van een makelaar die al sponsor is en help ze aan dit goede idee.

Voorbeeldbrief Makelaar

Onderwerp: Woning te koop?

Geachte heer/mevrouw (bij voorkeur met naam),

Waarschijnlijk bent u alweer vol in de voorbereidingen op de drukte die na de zomer weer gaat beginnen. Zijn de brochures en verkoop informatie van de nieuwe, door u in de verkoop te nemen, woningen al helemaal klaar? Dan kan de promotie gaan beginnen.

Uw woningaanbod bij onze leden onder de aandacht?

Wij hebben [aantal] leden. Zoals u waarschijnlijk weet wonen deze voor het leeuwendeel in de directe omgeving en dus in uw werkgebied.  Wij willen u graag de kans bieden om uw woningaanbod bij onze leden onder de aandacht te brengen. Hiervoor zijn verschillende mogelijkheden beschikbaar: een advertentie op onze website of op de tv-schermen in ons clubhuis.

** Optioneel: Maar het is ook mogelijk om posters op onze club op te hangen of flyers in onze club te verspreiden.**

Open Huizen Dag

Op 2 oktober is ook de Open Huizen dag van de NVM. Als u hieraan meedoet kunt u ook deze bij onze leden onder de aandacht brengen. Ze zijn op deze zaterdag waarschijnlijk eerst op onze locatie om te sporten, maar kunnen daarna natuurlijk op zoek naar hun nieuwe droomhuis.

Speciaal courtage voor onze leden?

U bent ongetwijfeld ook op zoek naar mensen die hun huis willen verkopen. In dat geval is het misschien slim om een speciaal courtage aan te bieden voor leden van onze vereniging. Dan hebben ze immers een extra reden om u als verkoopmakelaar in de arm te nemen.

Let op! 

Kortom er zijn kansen genoeg. Reageer dus snel en neem contact met ons op via de onderstaande contactgegevens.  Wij informeren u graag over de mogelijkheden.

Elke maand tips van de SponsorMan ontvangen?

Wilt u elke maand de tips en trucs van de SponsorMan ontvangen? Neem dan contact op via sponsorman@sponsorvisie.nl.