Sponsors werven tip januari: Fitte start

Sponsors werven tip januari: Fitte start

Als je weer vol gaat sporten na de winterstop en de coronabeperkingen of (toch) op wintersport gaat, is het belangrijk dat je zorgt dat je lichaam in een goede conditie is. Blessures voorkomen kan door aan de core-stability te werken. Voor al jullie leden is het van belang om te weten hoe dit werkt en wat de voordelen hiervan zijn en voor een specialist is het een ideale gelegenheid om in contact te komen met potentiële klanten.

Benader daarom een fysiotherapeut, fitnessstudio, bootcampclub of personal trainer om een core-stability training te verzorgen op de club of fitheidstips of oefeningen te communiceren via jullie website.  Dat is een heel mooie manier om één van deze organisaties als sponsor aan jullie club te verbinden.

Hebben jullie al een fysiotherapeut, fitnessstudio, bootcampclub of personal trainer als sponsor? Biedt dit dan aan als mogelijkheid om de sponsoring effectiever te maken.

Voorbeeldbrief Fitte start

Onderwerp: Zorg voor een fitte start bij ons op de club

Geachte heer/mevrouw (bij voorkeur met naam),

Het tweede deel van het seizoen staat voor onze (aantal) leden weer op het punt van beginnen. Wij willen daarom onze leden wijzen op de mogelijkheden om blessures te voorkomen.

Om dit concreet vorm te geven zoeken wij een fysiotherapiepraktijk, fitnessstudio of personal trainer die zich als fitheidspartner aan ons wil verbinden en een core stability training wil aanbieden voor onze leden. Dit is uiteraard goed voor onze leden, maar is ook een ideale mogelijkheid voor u om uzelf onder de aandacht te brengen.

Het is ook mogelijk om de komende weken verschillende fitheidstips te communiceren via onze website en sociale media. Hierdoor vergroot u uw naamsbekendheid op een slimme manier.

Partnership

Wij zijn met onze sponsors altijd op zoek naar een echte win-win. Volgens mij hebben wij deze met een dergelijke core stability training ook voor u gevonden. Er is niet alleen sprake van het vergroten van naamsbekendheid, u komt ook echt in contact met uw doelgroep.

Wilt u dit partnership aangaan? Neem dan contact met ons op. We zullen maar met één fysiotherapiepraktijk deze samenwerking aangaan en wij zullen uw praktijk en de core stability trainingen uiteraard promoten via onze website (n schermen in ons clubhuis).

Wij wachten uw bericht met belangstelling af!

Ziet u hier een kans, wacht dan niet en neem direct contact met ons op! We gaan graag met u in gesprek.

Met sportieve groet,

Contactpersoon vereniging
Naam vereniging

Elke maand tips van de SponsorMan ontvangen?

Wilt u elke maand de tips en trucs van de SponsorMan ontvangen? Neem dan contact op via sponsorman@sponsorvisie.nl.