Sponsors werven tip oktober 2016

De wervingstip van de SponsorMan: Zorgpremies

Afgelopen week heeft de eerste zorgverzekeraar (DSW) de premie voor de Basisverzekering bekend gemaakt: € 108,- per maand. Dat is een verhoging van € 10,- ten opzichte van vorig jaar. Waarschijnlijk zet dit de trend voor de premies die de andere verzekeraars de komende maanden bekend zullen maken. Voor veel mensen zal dit reden zijn om de eigen verzekering eens kritisch te bekijken. Voor u is dit de aanleiding om een lokaal verzekeringskantoor op de kansen van communiceren via uw vereniging te wijzen.

Sponsors werven: Verzekeringsadviseur: zorgpremies

Onderwerp: Vergelijking zorgverzekeringen

Geachte heer/mevrouw (bij voorkeur met naam), 

Onlangs heeft de eerste zorgverzekeraar (DSW) de premie voor de Basisverzekering bekend gemaakt: € 108,- per maand. Dat is een verhoging van € 10,- ten opzichte van vorig jaar. Waarschijnlijk zet dit de trend voor de premies die de andere verzekeraars de komende maanden bekend zullen maken. Voor veel mensen zal dit reden zijn om de eigen verzekering eens kritisch te bekijken.

U helpt mensen bij het maken van een goede keuze en het overstappen naar een nieuwe verzekeraar. Dit is dan ook een mooie gelegenheid om in contact te komen met nieuwe klanten.

Uw zorgverzekeringsadvies onder de aandacht bij onze [aantal] leden?

Wij zoeken een adviseur die gebruik wil maken van ons gerichte bereik de komende maanden via advertentie binnen onze vereniging haar zorgverzekeringsadvies wil promoten. Het adverteren via onze vereniging creëert vertrouwen en goodwill en dat is een goede basis om nieuwe klanten te vinden.

Advertenties op locatie of op de website

Binnen onze vereniging bieden wij u verschillende promotiemogelijkheden. Bijvoorbeeld het actief adverteren via advertenties op onze website of op de schermen op onze locatie.

Al voor [bedrag] per seizoen kunt u adverteren op onze website en zo onze leden kennis laten maken met uw zorgverzekeringsaanbod. Voor [bedrag] per seizoen adverteert u ook nog eens op de schermen op locatie. En wij kunnen een speciaal aanbod voor onze leden ook promoten via onze digitale nieuwsbrief . Uw campagne wordt zo multimediaal en effectiever.

-Optioneel- In aanvulling op het adverteren zijn er talloze mogelijkheden. Denk  bijvoorbeeld aan een informatieloket zorgverzekering op onze club op een van onze drukke speeldagen. -Optioneel-

Het adverteren is actief. U kunt zelf, via een beheersysteem, bepalen welke advertentie u toont en kunt zo steeds inspelen op de actualiteit. Nu is de zorgverzekering een handige insteek, maar over een paar maanden is de reisverzekering met wintersportdekking weer interessanter. Zo is er elke keer weer wat nieuws waar u onze leden op kunt wijzen.

Grijpt u deze kans?

Ziet u hier ook een kans? Neem dan snel contact met ons op voor een verkennend gesprek. Wij zijn heel flexibel en denken graag met u mee! Zoals aangegeven zijn wij op zoek naar één partij om mee samen te werken. Grijpt u deze kans? Of laat u deze aan een ander?

Wij wachten uw bericht met belangstelling af!

Met sportieve groet,

Contactpersoon vereniging

Naam vereniging

Elke maand tips van de SponsorMan ontvangen?

Wilt u elke maand de tips en trucs van de SponsorMan ontvangen? Neem dan contact op via sponsorman@sponsorvisie.nl.