Sponsors werven tip: Start-up Sponsorship

Wij zijn natuurlijk altijd voor jullie op zoek naar haakjes om nieuwe sponsors aan jullie club te binden. Belangrijk hiervoor is meestal de kans die communiceren via de vereniging biedt, maar zoals algemeen bekend is de ‘gunfactor’ toch vaak de basis van sponsoring. Deze maand is het gunnen zelf het haakje. Jullie gunnen de leden van jullie vereniging ongetwijfeld een succesvol bedrijf en jullie kunnen leden hierbij helpen. Zeker in de opstartfase. Dan is elke link die gelegd kan worden een kans en elke naamsbekendheid heel erg meegenomen. En wordt het bedrijf een succes? Dan is een hechte band gesmeed. Vandaar dat wij het Start-up Sponsorship introduceren.

Voorbeeldmail

Onderwerp: Nieuw: Start-up Sponsorship

Beste leden,

Binnen de club zijn we er om talent zich te laten ontwikkelen en staan we altijd voor elkaar klaar. Onze sponsors helpen ons en wij helpen ook graag leden en ouders van leden met het laten groeien van hun bedrijf. Daarom introduceren wij het Start-up sponsorship.

Dit speciale sponsorship, voor maar € [bedrag] ,- (bijv. € 250,- i.p.v. normaal € 750,-) per jaar (zo lang de onderneming nog geen 3 jaar bij de KvK is ingeschreven) krijgt een Start-up een speciale behandeling. Niet alleen krijgt het de mogelijkheid om zich via een nieuwsbericht op de site en de social media voor te stellen aan de leden en aan de andere sponsors; ze krijgt ook de gelegenheid om bij een of meerdere sponsors geïntroduceerd te worden, te netwerken via de sponsorbijeenkomsten en op de website te adverteren via het SponsorPortaal.

Samen verder groeien.

Dat is natuurlijk een geweldige kans voor zo’n jong bedrijf! En wij hopen natuurlijk dat dit bedrijf zich positief ontwikkelt en na het derde jaar als reguliere sponsor aan onze club kan verbinden. Samen groeien we zo verder, precies waar wij als club voor staan.

Ben jij zo’n ondernemer, of ken je er één? Neem dan contact op met de sponsorcommissie, wij gaan heel graag in gesprek.

Met vriendelijke groet,

[Contactpersoon vereniging]
[Naam vereniging]

Elke maand tips van de SponsorMan ontvangen?