Sponsors werven tip: Vakantiegeld

In mei wordt jaarlijks het vakantiegeld uitbetaald. Dit is voor veel bedrijven een kans. Denk bijvoorbeeld aan de reisorganisatie en de vermogensbeheerder. Als jullie ze op de kans wijzen zullen ze ongetwijfeld hun interesse tonen. Hebben jullie bedrijven uit de branches uit de voorbeeldbrief al als sponsor, wijs ze dan als service op deze kans. Ze zullen het zeker waarderen! 

Voorbeeldbrief vakantiegeld

Onderwerp: Vakantiegeld-aanbieding voor onze leden

Geachte heer/mevrouw (bij voorkeur met naam), 

Vakantiegeld biedt kansen
Het is eindelijk zover: het vakantiegeld zal weer worden uitbetaald. Het is altijd heerlijk om dat extraatje weer te ontvangen. Vaak hebben mensen allerlei grote uitgaven uitgesteld totdat ze het vakantiegeld ontvangen, of ze gebruiken het om de spaarrekening te spekken.

Vb bouwbedrijf: Wordt het vakantiegeld van onze leden gebruikt voor een verbouwing?
Het is natuurlijk altijd slim om te investeren in de eigen woning. Een dakkapel of uitbouw kan een geweldige besteding van het vakantiegeld zijn. Hoe zorgt u nu dat onze leden ook daadwerkelijk bij u terecht komen? Door een advertentie te plaatsen op onze website of op het tv-scherm in het clubhuis natuurlijk! Dat kan al voor [bedrag] per maand of [bedrag] voor een heel jaar. Dat is een stuk goedkoper dan adverteren in de krant!

Vb verduurzaming: Wordt het vakantiegeld van onze leden gebruikt voor de verduurzaming van hun woning?
Het is natuurlijk altijd slim om te investeren in de eigen woning. Zonnepanelen, isolatie of een warmtepomp kan een geweldige besteding van het vakantiegeld zijn. Hoe zorgt u nu dat onze leden ook daadwerkelijk bij u terecht komen? Door een advertentie te plaatsen op onze website of op het tv-scherm in het clubhuis natuurlijk! Dat kan al voor [bedrag] per maand of [bedrag] voor een heel jaar. Dat is een stuk goedkoper dan adverteren in de krant!

Vb schilder: Wordt het vakantiegeld van onze leden gebruikt voor het buitenschilderwerk?
Het is natuurlijk altijd slim om te investeren in de eigen woning. Verbeteringen aan de eigen woning zijn dan ook een goede bestemming voor het vakantiegeld: bijvoorbeeld in het binnen- of buitenschilderwerk. Hoe zorgt u nu dat onze leden ook daadwerkelijk bij u terecht komen? Door een advertentie te plaatsen op onze website of op het tv-scherm in het clubhuis natuurlijk! Dat kan al voor [bedrag] per maand of [bedrag] voor een heel jaar. Dat is een stuk goedkoper dan adverteren in de krant!

Vb tuinier/tuincentrum: Wordt het vakantiegeld van onze leden gebruikt om de tuin zomerklaar te maken?
Het is natuurlijk altijd slim om te investeren in de eigen woning. Verbeteringen aan de eigen woning zijn dan ook een goede bestemming voor het vakantiegeld: bijvoorbeeld in de tuin. Hoe zorgt u nu dat onze leden ook daadwerkelijk bij u terecht komen? Door een advertentie te plaatsen op onze website of op het tv-scherm in het clubhuis natuurlijk! Dat kan al voor [bedrag] per maand of [bedrag] voor een heel jaar. Dat is een stuk goedkoper dan adverteren in de krant!

Vb autodealer: Wordt het vakantiegeld van onze leden gebruikt voor een nieuwe auto?
U biedt talloze occasions aan waarvan er vele aantrekkelijk geprijsd zijn. Een nieuwe auto kan een geweldige besteding van het vakantiegeld zijn. Hoe zorgt u nu dat onze leden ook daadwerkelijk bij u terecht komen? Door een advertentie te plaatsen op onze website of op het tv-scherm in het clubhuis natuurlijk! Dat kan al voor [bedrag] per maand of [bedrag] voor een heel jaar. Dat is een stuk goedkoper dan adverteren in de krant!

Vb meubelwinkel: Wordt het vakantiegeld van onze leden gebruikt voor een nieuw bank?
U heeft een mooie collectie met veel aantrekkelijk geprijsde meubels. Een nieuwe bank kan een geweldige besteding van het vakantiegeld zijn. Hoe zorgt u nu dat onze leden ook daadwerkelijk bij u terecht komen? Door een advertentie te plaatsen op onze website of op het tv-scherm in het clubhuis natuurlijk! Dat kan al voor [bedrag] per maand of [bedrag] voor een heel jaar. Dat is een stuk goedkoper dan adverteren in de krant!

Vb keukenleverancier: Wordt het vakantiegeld van onze leden gebruikt voor een nieuwe keuken?
U heeft een mooie collectie met veel aantrekkelijk geprijsde keukens. Een nieuwe keuken of een nieuwe vaatwasser kan een geweldige besteding van het vakantiegeld zijn. Hoe zorgt u nu dat onze leden ook daadwerkelijk bij u terecht komen? Door een advertentie te plaatsen op onze website of op het tv-scherm in het clubhuis natuurlijk! Dat kan al voor [bedrag] per maand of [bedrag] voor een heel jaar. Dat is een stuk goedkoper dan adverteren in de krant!

Vb reisorganisatie: Wordt het vakantiegeld van onze leden gebruikt een welverdiende vakantie?
Het heet natuurlijk niet voor niets vakantiegeld. Het is bedoeld om uit te geven aan een leuke vakantie met het gezin. De zomer is in aantocht en het is dan ook hoog tijd om te boeken. Hoe zorgt u nu dat onze leden ook daadwerkelijk bij u terecht kunnen? Door een advertentie te plaatsen op onze website of op het tv-scherm in het clubhuis natuurlijk! Dat kan al voor [bedrag] per maand of [bedrag] voor een heel jaar. Dat is een stuk goedkoper dan adverteren in de krant!

Vb Assurantiekantoor of bank: Wordt het vakantiegeld van onze leden bij u geïnvesteerd in de toekomst?
Vakantiegeld is een mooi extraatje en wordt door veel mensen gebruikt om te sparen. U heeft hier diverse mogelijkheden voor. Van een spaarrekening tot allerlei oplossingen op het vlak van beleggingen.  Hoe zorgt u nu dat onze leden ook daadwerkelijk bij u terecht kunnen voor een goed advies? Door een advertentie te plaatsen op onze website of op het tv-scherm in het clubhuis natuurlijk! Dat kan al voor [bedrag] per maand of [bedrag] voor een heel jaar. Dat is een stuk goedkoper dan adverteren in de krant!

Vb Multimediadealer: Wordt het vakantiegeld van onze leden in uw winkel besteed ?
Dankzij het vakantiegeld hebben veel mensen deze maand net even wat meer te besteden. Eindelijk kan de gewenste fotocamera, televisie of laptop aangeschaft worden. Hoe zorgt u nu dat onze leden ook daadwerkelijk bij u terecht kunnen voor deze aankoop? Door een advertentie te plaatsen op onze website of op het tv-scherm in het clubhuis natuurlijk! Dat kan al voor [bedrag] per maand of [bedrag] voor een heel jaar. Dat is een stuk goedkoper dan adverteren in de krant!

Afspraak maken
Ziet u hier ook een kans? Neem dan snel contact met ons op voor een verkennend gesprek. Wij hebben ook een aantal van uw collega’s benaderd, dus wees er snel bij!

Wij wachten uw bericht met belangstelling af!
Met sportieve groet,

Contactpersoon vereniging
Naam vereniging

Elke maand tips van de SponsorMan ontvangen?

Wilt u elke maand de tips en trucs van de SponsorMan ontvangen? Neem dan contact op via sponsorman@sponsorvisie.nl.