Sponsortip 23: Wat heet!

Zoals u weet sturen wij een aantal keer per jaar een mail namens uw vereniging aan de sponsors waarin wij de sponsors wijzen op de kansen die actief sponsoren biedt. Hierbij de tip van deze maand:

Wat heet, service!

Via het SponsorPortaal heeft u de mogelijkheid om te communiceren met de leden van de vereniging. U kunt de advertentiemogelijkheid  binnen het SponsorPortaal gebruiken voor acties, aanbiedingen, of om een vacature onder de aandacht te brengen, mits u deze mogelijkheden bij de vereniging afgenomen heeft.

Het is nu volop zomer. Wat heet, de eerst hittegolf hebben we al achter de rug. In de zomer heeft u wat minder handjes tot uw beschikking heeft vanwege de vakantie. Maar dat is geen reden om niet uw sponsoring actief te gebruiken. We hebben namelijk goed nieuws: Wij gaan uw helpen! Namens uw vereniging gaan wij, ondanks de hitte, hard aan de slag.

Wij helpen u deze zomer (tot 1 augustus) kosteloos aan een actiematige uiting in het systeem. Stuur een mail naar support@sponsorvisie.nl met de door u gewenste actie en wij gaan aan de slag!

Wat heet, service! 

De sponsortip van deze maand is dan ook: Maak er gebruik van!

Bekijk ook onze vorige tips: