Sponsortips

Elke maand twee Sponsortips

Wilt u elke maand van de SponsorMan tips ontvangen om te weten welke sponsor u moet benaderen om sponsor te worden? Dan heeft u alle reden om u in te schrijven voor SponsorVisie. Elke maand stuur de SponsorMan 1 sponsortips: één sponsortip zorgt ervoor dat u een nieuwe sponsor kunt binnen halen en een tweede tip is bedoelt om bestaande sponsors waarde te laten halen uit hun sponsoring.

Sponsortips: kant-en-klaar voor gebruik

Deze tips zijn gebaseerd op ervaringen en goede ideeën van sportclubs en worden zo uitgewerkt dat u ze direct toe kan passen binnen uw vereniging. Zo hoeft u niet alles zelf te verzinnen en uit te werken en dat scheelt u enorm veel tijd en energie. En… niet onbelangrijk: het levert nieuwe sponsors en een hogere tevredenheid bij bestaande sponsors op.

Voorbeeld van een sponsortip voor werving

De truc is om bij de werving van sponsors steeds in te kunnen springen op actualiteit. Eind september 2016 werd bekend dat de zorgpremie € 10,- per maand duurder zou uitvallen. Reden genoeg voor ons om een advies uit te werken voor het werven van een financieel adviesbureau als sponsor, met als insteek zorgverzekeringsadvies. Klik hier voor dit voorbeeld

Voorbeeld van een sponsortip voor het aandacht geven aan bestaande sponsors

Soms is het helemaal niet ingewikkeld om sponsors waarde te laten ervaren uit hun sponsoring. Belangrijk is een proactieve houding van de vereniging. De maandelijkse sponsortips van de SponsorMan zorgen ervoor dat u elke maand wat extra’s doet richting uw sponsors, zonder dat dit heel veel tijd of geld hoeft te kosten. Een mooi voorbeeld is de bedankmail aan het begin van het seizoen. Een kleine moeite met veel waardering als resultaat. Klik hier voor dit voorbeeld

De maandelijks sponsortips van de SponsorMan zijn onderdeel van SponsorVisie
Wilt u elke maand dergelijke tips ontvangen en daardoor in minder tijd meer voor uw vereniging kunnen doen? Dan is een licentie op SponsorVisie een kans voor uw vereniging. SponsorVisie doet echter meer. Om een compleet beeld te krijgen is het aan te raden deze video te bekijken. SponsorVisie is al beschikbaar voor € 250,- (excl. BTW) per jaar. Dat is dezelfde prijs als een sponsorbord, alleen helpt u hier niet één maar al uw sponsors mee! Meer informatie over SponsorVisie vindt u op deze pagina.

Mocht u vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op.

 Sponsortips van de SponsorMan