Partner van Sportclub van de Toekomst

Sportclub van de Toekomst is een initiatief van een aantal specialisten in de ondersteuning van sportverenigingen op verschillende terreinen en heeft als doel om sportclubs verder te helpen.

Samen vooruit

Samen naar een effectieve, innovatieve, duurzame en succesvolle sportvereniging. Sportverenigingen moeten zich ontwikkelen. Er wordt steeds meer van de organisatie van een sportvereniging gevraagd. Een bredere rol in de samenleving. Groei. Financiële zelfstandigheid.

Sportverenigingen kunnen echter niet alles zelf. Professionalisering is een must. De Sportclub van de Toekomst helpt sportclubs verder. Tijdens lokaal georganiseerde bijeenkomsten, de roadshows, brengt de Sportclub van de Toekomst sportverenigingen uit de regio bij elkaar om zich te laten informeren door specialisten en ervaringsdeskundigen over de meest actuele ontwikkelingen. Hierdoor zijn de bestuurders van de sportclubs in één avond geïnformeerd en lopen zij met hun verenigingen altijd voorop. Kijk op www.sportclubvandetoekomst.nl voor meer informatie en de eerstvolgende roadshows.

De partners

Sport club van de toekomst heeft momenteel naast SponsorVisie 6 vaste partners. Elke partner heeft een eigen en uniek product specifiek gericht op sportverenigingen.

DeliClub consultEnergieLe credit KoffiemaxField