Tip sponsors werven: Tweedehands auto’s

Autobedrijven die tweede hands auto's verkopen hebben het drukker dan ooit (bron: nu.nl). Uiteraard is er nu een strijd om de autokoper, maar ook om de autoverkoper. Via jullie vereniging kan het lokale autobedrijf deze kopers en verkopers bereiken. We hebben het je gemakkelijk gemaakt al een mail voor jullie lokale autobedrijf opgesteld. Jullie hoeven hem alleen nog maar te versturen...

Voorbeeldmail

Onderwerp: Onze leden bij u in de showroom?

Geachte heer/mevrouw (bij voorkeur met naam),

De tweedehands automartkt is sterk aangetrokken. Wij denken dat het interessant voor u is om uw aanbod, eventueel met een speciale ledenactie, te promoten bij onze [aantal] leden en supporters. Dit geldt voor uw occasions, maar ook voor het onder de aandacht brengen van inruilacties of het verkopen van een auto aan uw bedrijf.

Verschillende promotiemogelijkheden

Binnen onze vereniging bieden wij u verschillende promotiemogelijkheden. Bijvoorbeeld het actief adverteren via banners op onze website of social media.  In aanvulling hierop zijn er talloze mogelijkheden en wij denken graag met u mee. Denk  bijvoorbeeld aan een speciale actie voor onze leden die wij voor u kunnen promoten!

Goedkoper dan adverteren in de krant

Onze vereniging biedt u een kans op nieuwe omzet en het is dan ook interessant om binnen onze vereniging te adverteren. Adverteren is al mogelijk vanaf [bedrag] per jaar of. Dat is veel goedkoper dan een advertentie in de lokale krant en u bereikt een heel gerichte doelgroep!

Meer informatie of aanvullende vragen?

Ziet u hier ook een kans? Neem dan snel contact met ons. Wij zijn heel flexibel en denken graag met u mee!

We hebben een aantal autobedrijven benaderd. Een exclusieve samenwerking is echter bespreekbaar. Lijkt het u interessant vanwege de commerciële kansen, of wellicht ook omdat het goed is om uw maatschappelijke betrokkenheid te tonen door lokaal een vereniging te steunen, dan horen wij graag spoedig van u.

Met sportieve groet,

[Contactpersoon vereniging]

[Naam vereniging]

Elke maand tips van de SponsorMan ontvangen?