Toolkittip: Het Factsheet

De ToolkitTip van de SponsorMan: Het Factsheet

Onze stagiaire Noreen van Krieken heeft voor de zomer een enquête gedaan onder de bij ons aangesloten verenigingen. Een van de belangrijkste dingen die uit de enquête naar voren kwam was dat de Toolkit die in het beheersysteem te vinden is veelal onbekend was en door de clubs die hem wel gebruikten regelmatig onoverzichtelijk werd ervaren.

Naar aanleiding hiervan hebben wij de Toolkit de afgelopen zomer helemaal vernieuwd en hebben de inhoud geactualiseerd en aangevuld.

Waar vind ik de toolkit?

De toolkit bevat diverse standaardbrieven, voorbeelddocumenten en handleidingen. Deze documenten kunnen u bergen werk besparen. Het is zeker de moeite deze eens door te lopen. Als u met uw verenigingsinlog in het SponsorPortaal inlogt vindt u de Toolkit in het hoofdmenu.

Om de Toolkit extra onder de aandacht te brengen zullen wij elke maand een onderdeel van deze Toolkit uitlichten. Deze maand is dat het Factheet.

Waarom het interessant is om te sponsoren?

U legt het eenvoudig uit met het Factsheet

In het Factsheet wordt in één A4-tje uitgelegd waarom het adverteren via de digitale kanalen van de vereniging interessant is. U kunt dit document meesturen met een e-mail of brief aan een bestaande sponsor of aan al uw sponsors toesturen om ze op de nieuwe actieve advertentiemogelijkheden te wijzigen.

Het document bestaat al even, maar is onlangs vernieuwd. Zo zijn nu onder andere ook de sociale mediakanalen toegevoegd. Heeft u nog ideeën voor verbetering? Laat het ons dan gerust even weten.

U kunt het document eenvoudig aanpassen aan uw eigen situatie. Heeft u hier hulp bij nodig? Neem dan gerust contact op. Wij helpen u graag.

Elke maand tips van de SponsorMan ontvangen?

Wilt u elke maand de tips en trucs van de SponsorMan ontvangen? Neem dan contact op via sponsorman@sponsorvisie.nl.