ToolkitTip januari 2017 Handleiding afbeeldingsformaten

De ToolkitTip van de SponsorMan: Handleiding afbeeldingsformaten

Onze stagiaire Noreen van Krieken heeft voor de zomer een enquête gedaan onder de bij ons aangesloten verenigingen. Een van de belangrijkste dingen die uit de enquête naar voren kwam was dat de Toolkit die in het beheersysteem te vinden is veelal onbekend was en door de clubs die hem wel gebruikten regelmatig onoverzichtelijk werd ervaren.

Naar aanleiding hiervan hebben wij de Toolkit de afgelopen zomer helemaal vernieuwd en hebben de inhoud geactualiseerd en aangevuld.

[av_image src=’http://sponsorvisie.nl/wordpress/wp-content/uploads/2016/08/Sponsorman-Toolkit-260×200.png’ attachment=’2861′ attachment_size=’full’ align=’center’ animation=’left-to-right’ link=” target=” styling=” caption=” font_size=” appearance=”][/av_image]

[av_image src=’http://sponsorvisie.nl/wordpress/wp-content/uploads/2016/08/Toolkit2.jpg’ attachment=’2881′ attachment_size=’full’ align=’center’ animation=’no-animation’ link=” target=” styling=” caption=” font_size=” appearance=”][/av_image]

Waar vind ik de toolkit?

De toolkit bevat diverse standaardbrieven, voorbeelddocumenten en handleidingen. Deze documenten kunnen u bergen werk besparen. Het is zeker de moeite deze eens door te lopen. Als u met uw verenigingsinlog in het SponsorPortaal inlogt vindt u de Toolkit in het hoofdmenu.

Om de Toolkit extra onder de aandacht te brengen zullen wij elke maand een onderdeel van deze Toolkit uitlichten. Deze maand is dat de Voorbeeld Sponsorbrochure.

Handleiding afbeeldingsformaten

Via het beheersysteem van SponsorVisie kunnen sponsors zelf hun advertenties beheren en hun bedrijfspagina onderhouden. Op een aantal plekken, zoals in de logobalk op de website en in de advertenties, hebben afbeeldingen een specifiek formaat. Waarschijnlijk krijgt u wel eens de vraag van sponsors welke afmeting een afbeelding moet hebben. Hiervoor is de handleiding afbeeldingformaten gemaakt die u terugvindt in de Toolkit. Deze is onlangs geactualiseerd en weer helemaal up-to-date.

Wist u dat…

actieve sponsors ons kunnen vragen een advertentie voor ze te maken? En dat u dit ook namens de sponsor kunt doen? Ook voor sponsors die niet zelf hun advertenties willen maken, maar liever het werk uit handen willen geven is SponsorVisie dus de oplossing. Het enige wat wij nodig hebben is informatie over de te plaatsen advertentie, zoals een titel en een beschrijving van de actie en dan maken wij er wat moois van. Hier zijn geen kosten aan verbonden. Het is service van de zaak!

Elke maand tips van de SponsorMan ontvangen?

Wilt u elke maand de tips en trucs van de SponsorMan ontvangen? Neem dan contact op via sponsorman@sponsorvisie.nl.