ToolkitTip November 2016

De ToolkitTip van de SponsorMan: Het SponsorInterview

Wist u dat een van de belangrijkste redenen voor sponsors om te sponsoren ‘waardering’ is?

“Maak kennis met…”

Zorg dat u uw sponsors laat zien dat u ze waardeert!

Een goede manier om aandacht aan uw sponsors te geven is door ze in de spotlight te zetten. Een leuke methode is het sponsorinterview. Plaats dit interview op de website en plaats een nieuwsitem met link naar het interview op de website op Facebook en Twitter, en in de (elektronische) nieuwsbrief. Dit zorgt voor meer naamsbekendheid, leidt tot interactie tussen leden en de sponsor, tot meer traffic op de website en tot meer tevredenheid!

Elke maand een sponsor

Kies een vast moment, bijvoorbeeld elke maand, waarop u een interview wilt publiceren. Als u het format uit de toolkit gebruik kan het interviewen gewoon per e-mail. Dan kost het niet veel tijd en het is een kleine moeite met veel resultaat voor uw sponsor! U kunt ook een paar maanden vooruit werken. Stuur de interviewverzoeken direct naar een aantal sponsors toe. De sponsors kunnen dan direct en zonder harde deadline aan de slag en u kunt voorlopig vooruit.

U vindt het format voor het Sponsorinterview onder “SponsorVisie” in de Toolkit.

Waar vind ik de toolkit?

De toolkit bevat diverse standaardbrieven, voorbeelddocumenten en handleidingen. Deze documenten kunnen u bergen werk besparen. Het is zeker de moeite deze eens door te lopen. Als u met uw verenigingsinlog in het SponsorPortaal inlogt vindt u de Toolkit in het hoofdmenu.

Om de Toolkit extra onder de aandacht te brengen zullen wij elke maand een onderdeel van deze Toolkit uitlichten.

Elke maand tips van de SponsorMan ontvangen?

Wilt u elke maand de tips en trucs van de SponsorMan ontvangen? Neem dan contact op via sponsorman@sponsorvisie.nl.