Toolkittip: Statistieken

Het is voor sponsors niet altijd duidelijk welke kansen jullie vereniging biedt en wat er allemaal op de vereniging gebeurt. Stuur de sponsors daarom een overzicht van de belangrijkste cijfers. Je maakt met de handige tool die je terugvindt in de toolkit heel snel en handig een mooi overzicht. Klik hier om naar de tool te gaan waarmee u een overzicht van de belangrijkste statistieken kunt maken.

Gebruik onderstaande mail om de sponsors te informeren, neem de statistieken op in de sponsorbrochure en plaats ze op de informatie voor potentiële sponsors op de website. Hebben jullie een goede vormgever binnen de vereniging of als sponsor vraag hem of haar dan of ze deze gegevens, of nog beter, de gehele sponsorbrochure willen vormgeven.

Klik hier voor een mooi voorbeeld in de sponsorbrochure van hockeyclub Phoenix 

Voorbeeldmail

Onderwerp: Statistieken

Beste sponsor,

Het is voor u belangrijk om te weten wat de samenstelling van onze vereniging is en wat er op onze vereniging gebeurt. Bijgaand vindt u een overzicht van de belangrijkste gegevens. Deze gegevens geven u inzicht in de vereniging en kunnen u helpen om te bepalen wat u binnen onze vereniging wilt communiceren of welke aanbieding via de vereniging gepromoot kan worden, bijvoorbeeld via ons actie-overzicht (link toevoegen). Heeft u vragen over deze statistieken, het communiceren van een actie, of wilt u andere informatie hebben, neem dan gerust contact met ons op.

Met sportieve groet,

[Contactpersoon vereniging]
[Naam vereniging]

Elke maand tips van de SponsorMan ontvangen?