Kies uw voordeel n.a.v. de KNVB Kennisdagen

Naar aanleiding van het feit dat u de workshop sponsoring beoordeelde met een geweldig eindcijfer (8,4!) beoordeelde bieden wij, mede vanuit onze samenwerking met de KNVB, 2 geweldige voordelen aan.  U mag zelf kiezen van welk voordeel u het liefste gebruik maakt.

ActiebuttonOptie 1: 3 maanden gratis de tips en trucs van de SponsorMan.

3 maanden lang ontvangt u volledig uitgewerkte plannen om nieuwe sponsors te werven en bestaande sponsors aan meer resultaat te helpen.

Optie 2: 50% korting op uw eerste licentiejaar van het KNVB-arrangement van het SponsorPortaal. (tot € 475,- voordeel!)

Alle informatie over De SponsorMan en de licentie van het SponsorPortaal vindt u onder het formulier.

[si-contact-form form=’6′]

Maak het uzelf makkelijk! Bespaar tijd en vergroot uw sponsorinkomsten.

Sponsorwerving is veranderd. Het wordt steeds moeilijker om een sponsor te vinden voor uw sportclub. Sponsors willen een tegenprestatie voor hun investering en een naam op een shirt of bord vindt de sponsor niet meer voldoende.

Bedrijven hikken aan tegen hoge aanvangskosten voor de fabricage van de shirts of het bord. Geld dat niet eens terecht komt bij het doel dat de sponsor wil steunen: uw club. U bent steeds vaker aangewezen op de beperkte groep bedrijven met een echt warme band met uw club, zoals bedrijven van  leden, ouders van leden en leveranciers. Helaas blijkt deze groep beperkt.

Nieuw! De SponsorMan: structuur en sponsorwerving

Een samenwerking met SponsorVisie biedt u nieuwe mogelijkheden voor het vinden van nieuwe sponsoren. Uiteraard is het daarin van belang dat u hierbij een goede structuur aanhoudt. De toolkit van SponsorVisie biedt u voorbeelden en handvatten om deze structuur in uw sponsorbeleid aan te brengen. Daarnaast helpt de SponsorMan u elke maand weer in uw communicatie over het systeem en helpt hij u heel concreet met het werven van nieuwe sponsors. Lees hier alles over wat de SponsorMan voor uw vereniging kan betekenen.

LET OP! Tot 1 september 2014 50% korting op het eerste jaar

Vanwege de KNVB Kennisdagen geldt er nu een speciale korting van 50% op het eerste licentiejaar. De korting wordt automatisch verwerkt bij inschrijvingen die voor 1 september 2014 bij ons binnen zijn.

In een paar minuten weet u hoe het zit!

Met het SponsorPortaal van SponsorVisie wordt het helemaal anders! Bekijk onderstaande video en zie hoe ook uw club direct makkelijker nieuwe sponsorinkomsten kan vergaren.

Nu honderden euro’s voordeel met het  KNVB arrangement!

De KNVB gelooft sterk dat de sponsoraanpak bij veel verenigingen nog beter kan en dat het SponsorPortaal daaraan een positieve bijdrage kan leveren. Daarom heeft de KNVB voor alle aangesloten voetbalverenigingen een speciaal arrangement bedongen. Dit arrangement maakt het direct voor elke club mogelijk om actieve digitale sponsoring aan te kunnen bieden.

De manier van sponsoring die niet alleen u maar ook uw sponsor echt wat oplevert!

Uw  2 opties:

1. De basislicentie.

Voor € 250 per jaar kunt u direct 5 sponsors het gebruik van het SponsorPortaal en actief adverteren op uw website aanbieden, zonder dat u wordt belast met extra werk. Sterker nog: het neemt u werk uit handen.

Per extra sponsor betaalt u € 50,- per jaar extra

2. De volledige licentie

Voor € 600 per jaar kunt u een onbeperkt aantal sponsors het gebruik van het SponsorPortaal en actief adverteren op uw website aanbieden. Heeft u meer dan 40 sponsors? Dat rekenen wij per sponsor boven de 40 aanvullend € 10,- eenmalige inregelkosten. De jaarlijkse licentiekosten bedragen, ongeacht het aantal sponsors  € 600,- per jaar. Jaarlijks kunt u 5 nieuwe sponsors kosteloos op laten voeren. Meer nieuwe sponsors opvoeren binnen 1 licentiejaar  is uiteraard mogelijk en kost eenmalig € 20,- inregelkosten per extra sponsor.

Door de lage kostprijs (€ 600 per jaar) van de sponsoring  is het mogelijk om heel veel sponsors tegen een heel lage bijdrage een echte tegenprestatie te bieden. Denk bijvoorbeeld aan een club van 100 waarbij u de lokale detailhandel de mogelijkheid biedt om via de website te adverteren. Dat is heel wat goedkoper dan via de lokale krant!

Aanvullende module NarrowCasting

NarrowCasting is niet standaard een onderdeel van het KNVB-Arrangement maar kan aanvullend voor € 350,- per jaar worden afgenomen. Neem gerust contact met ons op over de mogelijkheden. Meer informatie over en demo’s van NarrowCasting van SponsorVisie zijn terug te vinden op www.sponsorvisie.nl/narrowcasting.

Voorwaarden KNVB-Arrangement

  • Er dienen minimaal 2 actiebanners op de homepage van de licentienemer te worden geplaatst, waarvan 1 is gereserveerd voor uitingen van de KNVB en haar partners
  • SponsorVisie heeft het recht om als adverteerder mee te draaien in de actiebanner van de vereniging en op de narrowcasting (indien in gebruik).
  • Overstappen van de basislicentie naar de volledige licentie is mogelijk tegen betaling van € 150,- eenmalige overstapkosten
  • Looptijd van de afgesloten licentie is drie (3) jaar.

 

Alle genoemde bedragen zijn exclusief BTW. 

Klik hier voor de licentieovereenkomst in PDF
Klik hier voor de algemene voorwaarden in PDF