Wervingstip januari Elektrische Fietsen

Steeds meer mensen, ook jongeren, kiezen voor het comfort van een elektrische fiets. Als je bedenkt dat een elektrische fiets al gauw € 2.000,- kost, weet je dat de sponsorbijdrage aan je vereniging snel terugverdiend is, mits er een gerede kans is dat de leden daadwerkelijk tot aanschaf over gaan. Dat is precies waar we met deze wervingstip voor zorgen.

Heeft u de lokale fietstenwinkel nog niet als sponsor? Dan is dit een mooie kans om deze winkel te benaderen en aan te geven welke kansen er liggen.

Voorbeeldmail

Onderwerp: Promoot uw elektrische fietsen bij onze leden

Geachte heer/mevrouw (bij voorkeur met naam),

Steeds meer mensen, ook jongeren, kiezen voor het comfort van een elektrische fiets. Wij willen u graag helpen om meer mensen bij u een elektrische fiets aan te laten schaffen. We hebben [aantal] leden en een heel groot digitaal bereik en zetten dit graag voor u in.

Actieve promotie

Via onze website, social media en nieuwsbrief bieden wij de mogelijkheid om actief te adverteren. Dit kan al vanaf €[bedrag] per jaar. U kunt uw aanbod promoten of een speciale actie communiceren voor leden. U krijgt de beheermogelijkheden over het adverteren zodat u zelf acties kunt plaasten en regelmatig een advertentie kunt wisselen. Als het zodirect weer mogelijk is is een promotie op locatie ook interessant. U kunt bijvoorbeeld mensen op onze club een proefrit laten maken.

Welke mogelijkheden ziet u?

Wij creëren heel graag kansen voor onze sponsors. Heeft u zelf ideeën voor activatie of promotie? Dan overleggen wij graag met u over de mogelijkheden.

Goedkoper dan u denkt

Lokaal adverteren via de krant, huis-aan-huis en langs de weg kost direct honderden euro’s voor 1 week. Bij ons bent u al adverteerder voor €[bedrag] voor een heel jaar. **Optioneel: het is bovendien ook mogelijk om een kortere periode af te spreken.** Ziet u hier ook een kans? Neem dan snel contact met ons op voor een verkennend gesprek.

Wij wachten uw bericht met belangstelling af!

Met sportieve groet,

 

[Contactpersoon vereniging]

[Naam vereniging]

Elke maand tips van de SponsorMan ontvangen?