Wervingstip SponsorMan Augustus 2015

De wervingstip van de SponsorMan: Bijtelling

U heeft het waarschijnlijk wel gehoord. Per 1 januari gelden nieuwe regels voor de bijtelling bij leaseauto’s.
Dit houdt in dat het een stuk goedkoper is om nog dit jaar een auto te leasen dan volgend jaar. Dat kan honderden euro’s per jaar schelen. Voorwaarde is wel dat de auto nog dit jaar op kenteken is gezet. Kortom kansen voor leasemaatschappijen en autodealers. Met onderstaande brief gebruikt u dit om een leasemaatschappij of autodealer als nieuwe sponsor te werven. Heeft u dergelijke bedrijven al als sponsor? Benader hen dan als eerste met dit idee. Uw proactiviteit wordt dan zeker gewaardeerd!

Voorbeeldbrief Autobedrijf of Leasemaatschappij

Onderwerp: Verandering bijtelling biedt kansen

Geachte heer/mevrouw (bij voorkeur met naam), 

U weet het als geen ander. De regels voor bijtelling gaan per 1-1-2016 veranderen en dit houdt in dat het voor veel mensen aantrekkelijk is om nog dit jaar een nieuwe auto te leasen. Dat kan honderden euro’s op jaarbasis schelen.

Uw leaseaanbod onder de aandacht bij onze [aantal] leden

Onze vereniging heeft [aantal] leden met een heel specifiek profiel. Deze mensen zijn voor u heel interessant omdat een groot deel uw potentiële klant is. Samen kunnen wij er voor zorgen dat deze mensen voor uw bedrijf kiezen als er nog snel een auto geleased moet worden.

Advertentiemogelijkheden
Om jullie onder de aandacht te brengen hebben wij een aantal mogelijkheden: adverteren op onze website, adverteren op het tv-scherm of posters, flyers of menukaarten in onze kantine, maar er zijn meer mogelijkheden om naar onze leden te communiceren. Wij horen graag wat u interessant vindt.

Kosten zijn beperkt: al mogelijk vanaf [xxx] euro per jaar

Adverteerder worden bij onze vereniging is goedkoper dan adverteren in de krant, terwijl u toch veel lokale mensen bereikt. En bovendien niet niet eenmalig, maar elke week weer. Een heel jaar lang. [Toevoeging bij autobedrijven “Dan kunt u later dit jaar ook nog de aandacht vestigen op uw winterbandenaanbod, uw nieuwe modellen of juist uw occasions.]

Wij wachten uw bericht met belangstelling af!

Ziet u hier ook een kans?  Wacht dan niet en neem direct contact met ons op! We gaan graag met u in gesprek.

Met sportieve groet,

Contactpersoon vereniging
Naam vereniging

Elke maand tips van de SponsorMan ontvangen?

Wilt u elke maand de tips en trucs van de SponsorMan ontvangen? Neem dan contact op via sponsorman@sponsorvisie.nl.