Wervingstip SponsorMan augustus 2016

De wervingstip van de SponsorMan: Escape room

Het is een enorme hype. Wat begon als een spel op de mobiele telefoon is real life uitgegroeid tot de hit voor vrijgezellenfeestjes en meer. De formule is simpel. Je wordt met een aantal mensen ‘opgesloten’ in een ruimte en door aanwijzingen in de ruimte te vinden en puzzels op te lossen kan je jezelf uit de ruimte bevrijden. Het fun element is groot en samenwerking is belangrijk. Dat maakt het tot ideale activiteit om met vrienden of je team te doen. Nieuwe escape rooms schieten momenteel als paddenstoelen uit de lucht. Er is er vast ook een bij jullie vereniging in de buurt die nog wat promotie kan gebruiken.

Voorbeeldbrief werving Escape Room

Onderwerp: Open deur

Geachte heer/mevrouw (bij voorkeur met naam), 

Een escape room is een geweldige activiteit tijdens een vrijgezellenfeest of verjaardag, maar waarom niet ook als teamuitje. Nu is paintball, karten of bowlen nog gangbaar, maar wat ons betreft past de Escape Room in dat rijtje.

Actieve promotie
Graag bieden wij u daarom de gelegenheid voor promotie van uw Escape Room op onze vereniging. Dit kan door middel van een advertentiebanner op onze website. U kunt hier zelf advertenties plaatsen en deze regelmatig wisselen. Zo kunt u eenvoudig acties van uw keuze onder de aandacht brengen. Adverteren is niet duur, zeker niet in vergelijking met de lokale krant. Voor [kosten adverteren] kunt u een heel jaar adverteren.

[aantal leden] leden en [aantal teams] teams
Via onze vereniging bereikt u heel veel mensen. Een deel zal wellicht nog nooit van het bestaan van escape rooms weten. Door te adverteren binnen de vereniging en juist doordat onze leden veel contact met elkaar hebben weet iedereen heel snel van uw bestaan.

—- optioneel —-
Proefpersonen
Wellicht is het ook leuk om één van onze teams als ‘proef’ bij u langs te laten gaan en hen vervolgens een verslag te laten schrijven dar we zullen delen op onze website en sociale media. Daarnaast zullen zij uit eerste hand hun Escape roomervaring met andere clubleden delen. 
—- optioneel —-

De deur staat open
Ziet u hier ook een kans? Neem dan snel contact met ons op voor een verkennend gesprek. Bij ons staat de  deur altijd open!

Wij wachten uw bericht met belangstelling af!

Met sportieve groet,

Contactpersoon vereniging
Naam vereniging

Elke maand tips van de SponsorMan ontvangen?

Wilt u elke maand de tips en trucs van de SponsorMan ontvangen? Neem dan contact op via sponsorman@sponsorvisie.nl.