Wervingstip SponsorMan: BBQ

Het is bijna officieel zomer! Er is volop lekker weer in aantocht en menig BBQ zal weer regelmatig roken. De lokale slager zal dan ook weer graag zijn BBQ-producten onder de aandacht willen brengen. En waarom niet via de vereniging? Bovendien is er misschien ook nog een BBQ op de club en kan deze mooi gebarterd worden? Geld niet uitgeven is namelijk net zo interessant als geld verdienen.

Voorbeeldmail

Onderwerp: BBQ Aanbieding voor onze [aantal] leden

Geachte heer/mevrouw (bij voorkeur met naam),

BBQ-aanbieding

De zomer komt eraan en veel van onze leden zullen de komende periode gaan BBQ-en. Uiteraard ziet u deze mensen graag terug bij u in de winkel. Precies om dit te bereiken hebben wij een plannetje bedacht. Door een speciale BBQ-aanbieding te doen voor onze leden zorgt u ervoor dat onze leden een reden hebben om op zaterdag voor of na het sporten bij u langs te komen voor een BBQ-pakket. Denk bijvoorbeeld aan: "20% korting op BBQ-artikelen", "Gratis hamburgers bij besteding vanaf € 25,-", of "€ 5,- korting op uw BBQ-pakket (vanaf € 25,-)".

Diverse promotiemogelijkheden

Binnen onze vereniging bieden wij u verschillende promotiemogelijkheden. Bijvoorbeeld het actief adverteren via banners op onze website of een advertentie op de schermen in ons clubhuis. Maar er is nog veel meer mogelijk en wij denken graag met u mee. Denk bijvoorbeeld aan een post op social media, flyers of bierviltjes met de actie bij ons op de bar, of posters in het clubhuis.

-OPTIONEEL- Leverancier van de BBQ's bij ons op de club

Wij hebben de komende periode veel evenementen bij ons op de club, waarbij een BBQ zeker tot de mogelijkheden behoort. Graag gaan wij met u in gesprek op welke manier u de leverancier van deze BBQ's kunt worden.

Meer informatie of aanvullende vragen?

Ziet u hier ook een kans? Neem dan snel contact met ons op voor een verkennend gesprek. Wij zijn heel flexibel en denken graag met u mee! Uiteraard gaan wij maar met één leverancier aan de slag, dus wie het eerst komt…

Wij wachten uw bericht met belangstelling af!

Met sportieve groet,

[Contactpersoon vereniging]

[Naam vereniging]

Elke maand tips van de SponsorMan ontvangen?