Wervingstip SponsorMan: Gezond

Gezond is hip. Steeds meer mensen zijn bezig met gezonder leven en gezonder eten. Geldt dit ook al binnen uw vereniging? Heeft u al een gezonde sportkantine? Hoe dan ook liggen hier kansen voor diverse gezonde sponsorrelaties. Denk aan een sponsor van de fruitmand op de bar, mueslibollen als alternatief voor de tosti, of suikervrije limonade. Het toevoegen van gezonde producten aan het assortiment kan de basis zijn van een heel gezonde sponsorrelatie.

(Evenals het promoten van sportieve alternatieven in de periodes dat uw vereniging van de welverdiende zomerrust geniet. Deze wervingstip vindt u terug via deze link.)

Voorbeeldmail

Onderwerp: Gezocht: Leverancier van gezond

Geachte heer/mevrouw (bij voorkeur met naam), 

U product in ons assortiment?
U heeft het waarschijnlijk ook gelezen. Steeds meer verenigingen vinden gezonde voeding van belang en passen het bestaande aanbod in de kantine aan. Wilt u onze vereniging helpen gezonder te worden en daarmee direct uw bedrijf in de spotlight te zetten? Wordt dan “Leverancier van Gezond” van onze vereniging.

Leverancier van Gezond
U kunt op de volgende manier ‘Leverancier van Gezond” worden:

– U sponsort wekelijks gezonde voeding die wij in de kantine kunnen verkopen.
– U sponsort [bedrag], waarmee wij gezonde voeding beschikbaar kunnen stellen, uiteraard met u als leverancier.
– U wordt hoofdsponsor van onze “Gezonde kantine”.

Een win-win
Uiteraard wordt u als ‘Leverancier van Gezond’ leverancier van onze vereniging. Maar wij zorgen ook via verschillende kanalen dat bekend wordt dat de producten van u afkomstig zijn of door u beschikbaar gesteld zijn. Zo zal er een advertentie op de website en op de tv-schermen in het clubhuis worden geplaatst. Verder starten wij graag een leuke actie voor onze [aantal] leden en de overige bezoekers, waardoor zij een extra reden hebben om voor u te kiezen. Deze actie kunnen wij dan in overleg met u promoten, uiteraard op de website en op het tv-scherm, maar bijvoorbeeld ook met bierviltjes op de bar.

Afspraak maken
Ziet u hier ook een kans? Neem dan snel contact met ons op voor een verkennend gesprek. We gaan dan samen aan de slag en leggen de basis  voor een gezonde sponsorrelatie.

Wij wachten uw bericht met belangstelling af!

Met sportieve groet,

[Contactpersoon vereniging]
[Naam vereniging]

Elke maand tips van de SponsorMan ontvangen?