Wervingstip SponsorMan Januari 2016

De wervingstip van de SponsorMan: Hypotheekberekening

De woningmarkt trekt aan. De hypotheekrente is historisch laag én nu worden ook nog eens de normen voor hypotheekverstrekking verruimd. Dit pakt heel positief uit voor tweeverdieners. Deze ontwikkelingen bieden kansen voor hypotheekadviseurs, banken en makelaars. Vandaar dat ik u deze maand adviseer deze partijen te benaderen voor een digitale advertentie.

Heeft u al sponsors in deze categorieën? Gebruik deze tip dan om deze sponsors op deze kans en de mogelijkheden voor actieve sponsoring bij uw club te te wijzen.

Voorbeeldbrief werving bank, hypotheekadviseur of makelaar.

Onderwerp: Kansen dankzij verruiming leennormen per 1 januari

Geachte heer/mevrouw (bij voorkeur met naam), 

De woningmarkt trekt aan. De hypotheekrente is historisch laag én nu worden ook nog eens de normen voor hypotheekverstrekking verruimd. Dit pakt heel positief uit voor tweeverdieners. Deze ontwikkelingen bieden kansen voor u binnen onze vereniging. Zeker als u zich van bewust bent dat veel tweeverdieners op onze vereniging rondlopen. Denk maar eens aan de ouders van al onze [aantal] jeugdleden.

Wij bieden u graag de mogelijkheid om met deze doelgroep in contact te komen en hen te informeren over de nieuw ontstane mogelijkheden en uw expertise en aanbod op dit vlak.

Actieve promotie
Via onze website en schermen in onze kantine bieden wij de mogelijkheid om actief te adverteren en dit kan al vanaf € XXXXX per jaar. U krijgt hier zelf de beheermogelijkheden voor zodat u hier zelf acties kunt plaatsen en regelmatig uw advertentie kunt wisselen. Zo kunt u inspelen op de actualiteit en mensen interesseren voor een maximale hypotheekberekening, advies of aankoop van een woning.

Welke mogelijkheden ziet u?
Wij creëren heel graag kansen voor onze sponsors. Heeft u zelf ideeën voor activatie of promotie dan overleggen wij graag met u over de mogelijkheden.

Afspraak maken
Ziet u hier ook een kans? Neem dan snel contact met ons op voor een verkennend gesprek. Wij hebben ook een aantal van uw collega’s benaderd, dus wees er snel bij!

Wij wachten uw bericht met belangstelling af!
Met sportieve groet,

Contactpersoon vereniging
Naam vereniging

Elke maand tips van de SponsorMan ontvangen?

Wilt u elke maand de tips en trucs van de SponsorMan ontvangen? Neem dan contact op via sponsorman@sponsorvisie.nl.