Wervingstip SponsorMan Juni 2016

De wervingstip van de SponsorMan: Schoolspullen

De schoolvakantie staat op het punt van beginnen. Het laatste waar jongeren aan willen denken is dat het in september weer gaat beginnen: een nieuw studie- of schooljaar. Dit laatste geldt niet voor kantoorboekwinkel en webwinkel waar schoolspullen worden verkocht. Daar zijn de voorbereidingen op de piekverkoop in augustus in volle gang. Dit is het goede moment om deze bedrijven te benaderen voor het adverteren binnen uw vereniging.

Pssst! vergeet niet ook de winkel waar schooltassen en laptops en tablets worden verkocht te benaderen…

Voorbeeldbrief werving leverancier kantoorartikelen en schoolspullen

Onderwerp: Schoolspullen en kantoorartikelen

Geachte heer/mevrouw (bij voorkeur met naam), 

Als lokale specialist in kantoorartikelen en schoolspullen bent u zich ongetwijfeld al aan het voorbereiden op het nieuwe school- en studiejaar. Hoe zorgt u nu dat de lokale jongeren u in augustus weten te vinden en juist voor uw winkel zullen kiezen? Heeft u daarvoor ooit aan ons, de lokale sportvereniging, gedacht?

Wij hebben [aantal leden] leden waarvan [aantal leden] onder de 21 zijn. Wij kunnen al deze mensen via onze nieuwsbrief, website en schermen op locatie bereiken. Indien u adverteerder bent en een leuke aanbieding heeft voor onze leden, kunt u deze via deze kanalen promoten.

Actieve promotie
Als adverteerder krijgt u de mogelijkheid om actief te adverteren op onze website (en op onze narrowcasting). U krijgt hier beheermogelijkheden voor zodat u hier zelf acties kunt plaatsen en regelmatig uw advertentie kunt wisselen. Ook is het mogelijk om op wedstrijddagen met een standje uw product te promoten en verkopen. Dat is voor u vooral net voor het begin van het nieuwe schooljaar interessant.

Koopje
In vergelijking met andere vormen van lokale promotie, zoals de krant en huis-aan-huis, is het adverteren via onze club een koopje. Al voor [bedrag per jaar] per jaar of [bedrag per maand] per maand kunt adverteerder worden.

Afspraak maken
Ziet u hier ook een kans? Neem dan snel contact met ons op voor een verkennend gesprek. Wij hebben ook een aantal van uw collega’s benaderd, dus wees er snel bij!

Wij wachten uw bericht met belangstelling af!

Met sportieve groet,

Contactpersoon vereniging
Naam vereniging

Elke maand tips van de SponsorMan ontvangen?

Wilt u elke maand de tips en trucs van de SponsorMan ontvangen? Neem dan contact op via sponsorman@sponsorvisie.nl.