Wervingstip SponsorMan Maart 2016

De wervingstip van de SponsorMan: Vakantiekampen

Het feit dat u veel jeugd op uw vereniging heeft lopen biedt kansen. Dat is vaak  in mijn wervingstips van de SponsorMan terug te zien. Voor veel bedrijven is deze doelgroep van groot belang, maar hij blijkt (zeker lokaal) vaak lastig te bereiken. De vereniging vormt daar een uitzondering op. Daar komt de jeugd wekelijks en daar liggen dus kansen. Bijvoorbeeld voor organisaties van vakantiekampen, zoals zeilkampen en sportkampen. Sommige organisaties leggen wel eens ongevraagd flyers in de kantine of hangen op eigen initiatief een poster op. Hoog tijd om dit naar een officieel sponsorship te ‘upgraden’.

Voorbeeldmail werving organisatie vakantiekampen

Onderwerp: Uw vakantiekamp in het zonnetje!

Geachte heer/mevrouw (bij voorkeur met naam), 

Veel van onze jeugdleden zijn ook in de zomer erg actief. Naast de reguliere vakantie bezoeken velen een vakantiekamp. Op dit moment oriënteren zij zich op de mogelijkheden voor aankomende zomer.

Dit is dan ook de reden om contact met u op te nemen. Dit biedt immers interessante mogelijkheden voor u.

Actieve promotie als het er toe doet
Sponsoren is bij ons adverteren. U krijgt bij onze vereniging mogelijkheid om actief te adverteren op onze website (en op onze narrowcasting). Dit hoeft niet het gehele jaar, maar kan ook alleen in deze voor u cruciale maanden.

Actief adverteren is ook echt actief. U krijgt zelf de beheermogelijkheden voor zodat u hier zelf acties kunt plaatsen en regelmatig uw advertentie kunt wisselen.
*optioneel* Ook is het mogelijk om op een wedstrijddag uw kampen op onze locatie te promoten.*optioneel*

*optioneel*
In het zonnetje
Wij zoeken altijd een optimale tegenprestatie voor de bedrijven die ons financieel ondersteunen. Naast de advertentiemogelijkheden zullen wij een speciale nieuwsbrief wijden met adviezen voor leuke activiteiten in de zomer. Uiteraard maakt u hier als adverteerder deel van uit. Wij zetten u graag in het zonnetje.
*optioneel*

Afspraak maken
Ziet u hier ook een kans? Neem dan snel contact met ons op voor een verkennend gesprek. Wij hebben ook een aantal van uw collega’s benaderd, dus wees er snel bij!

Wij wachten uw bericht met belangstelling af!
Met sportieve groet,

Contactpersoon vereniging
Naam vereniging

Elke maand tips van de SponsorMan ontvangen?

Wilt u elke maand de tips en trucs van de SponsorMan ontvangen? Neem dan contact op via sponsorman@sponsorvisie.nl.