Wervingstip SponsorMan oktober 2015

De wervingstip van de SponsorMan: Het Winkelcentrum

Er komt een belangrijke periode aan voor de detailhandel. Sinterklaas, Kerst en de uitverkoop in het nieuwe jaar. Veel winkelcentra hebben daarom in deze periode veel activiteiten en evenementen. Denk aan de Sinterklaasintocht, maar ook de extra koopavonden voor Kerst. Uiteraard willen deze winkelcentra hier bekendheid aangeven. Uw vereniging biedt hier een geweldig platform voor.

Benader het winkelcentrum of de winkeliersvereniging met de onderstaand bericht. U kunt deze uiteraard ook benaderen via een winkel op die locatie die al sponsor is. Waarschijnlijk is een telefoontje naar deze sponsor genoeg om een warme introductie te krijgen.

Voorbeeldbrief Winkelcentrum

Onderwerp: Promoot uw evenementen, zoals de Sinterklaasintocht, bij ons op de club

Geachte heer/mevrouw (bij voorkeur met naam), 

Wij hebben een geweldige kans voor u.

Zoals u weet wordt onze vereniging in het weekend drukbezocht voor de wedstrijden.

U heeft de komende periode op het winkelcentrum of in uw winkelstraat een aantal activiteiten waar onze leden en bezoekers in geïnteresseerd kunnen zijn. Denk hierbij aan de Sinterklaasintocht, de koopavonden voor Kerst en de uitverkoop in het nieuwe jaar.

Communiceer op onze vereniging

Door op onze vereniging te communiceren kunt u zorgen dat onze leden en bezoekers (wel [aantal] per weekend) na het sporten bij u langskomen. Wij hebben hier een aantal heel goede communicatiekanalen voor. Bijvoorbeeld de tv-schermen in ons clubhuis en onze website en digitale nieuwsbrief.

Adverteren op onze vereniging kan al vanaf € [bedrag]  per jaar. Dat is heel wat voordeliger dan adverteren in de krant en u kunt onbeperkt uw advertenties wisselen. Via een makkelijk online beheersysteem heeft u het zelf in de hand.

Uw aanbiedingskrantje bij ons op de bar
Het is ook mogelijk om de aanbiedingen van uw winkeliers bij ons op de club onder de aandacht te brengen. Wij denken graag mee over de mogelijkheden. Zo kunnen wij alle winkeliers de mogelijkheid geven om aanbiedingen te plaatsen in ons actieoverzicht op onze website, of uw wekelijkse aanbiedingen in ons clubhuis onder de aandacht brengen.

Grijp deze kans
Ziet u ook de mogelijkheden die een samenwerking biedt? Neem dan contact met ons op

Wij wachten uw bericht met belangstelling af!

Met sportieve groet,

Contactpersoon vereniging
Naam vereniging

Elke maand tips van de SponsorMan ontvangen?

Wilt u elke maand de tips en trucs van de SponsorMan ontvangen? Neem dan contact op via sponsorman@sponsorvisie.nl.