Wervingstip SponsorMan September 2014

 

 

 

 

 

 

Wervingstip augustus 2014: Kerstpakketten

Het eind van het jaar geven weer heel veel bedrijven een kerstpakket aan hun medewerkers. Nog veel meer bedrijven geven een cadeau aan hun beste relaties.

Voor veel bedrijven is dit heel interessant, denk aan de horecagroothandel en de wijnhandel. Zij zijn nu naarstig op zoek naar de inkopers bij bedrijven. Uw vereniging kan hierin een cruciale rol spelen. Uiteraard met reguliere advertentie-uitingen, maar ook met een speciale actie voor uw sponsors. Misschien wel met een voorbeeldkerstpakket?

Een voorbeeldbrief vindt u hieronder terug.

Voorbeeldbrief

Onderwerp: bij [aantal sponsors] bedrijven en [aantal leden] uw kerstgeschenken en -pakketten onder de aandacht brengen? 

Geachte heer/mevrouw (bij voorkeur met naam),

Stromen bij u de bestellingen al binnen?

Het eind van het jaar geven weer heel veel bedrijven een kerstpakket aan hun medewerkers. Nog veel meer bedrijven geven een cadeau aan hun beste relaties. Kortom er liggen kansen voor uw bedrijf. Stromen bij u de bestellingen al binnen? Of zou u nog wel wat meer klanten willen? Wij kunnen u helpen. Wij zoeken namelijk één partner die onze partner wordt op het gebied van de eindejaarsgeschenken. Wordt u die partner?

Bereik uw nieuwe klanten via onze vereniging

Binnen onze vereniging bieden wij u verschillende promotiemogelijkheden. Bijvoorbeeld het actief adverteren via banners op onze website of een advertentie op de schermen in ons clubhuis.

De kosten hiervoor vallen heel erg mee. Al voor [bedrag] per seizoen kunt u adverteren op onze schermen en zo onze [aantal] leden kennis laten maken uw kerstgeschenken. Voor [bedrag] per seizoen adverteert u ook nog eens op onze website. Uw campagne wordt zo multimediaal.

-Optioneel- In aanvulling op het adverteren zijn er talloze mogelijkheden. Zo kunnen wij in samenwerking met u onze sponsors verrassen met een voorbeeld kerstpakket. Uiteraard is dit voor u een ultieme gelegenheid om te laten zien wat u in huis hebt.

Een andere mogelijkheid is dat u op onze sponsoravond (of een andere dag) een aantal voorbeelden uit uw assortiment kunt presenteren. Wellicht in combinatie met een leuk aanbod voor onze sponsors. -Optioneel-

Grijpt u deze kans?

Ziet u hier ook een kans? Neem dan snel contact met ons op voor een verkennend gesprek. Wij zijn heel flexibel en denken graag met u mee! Zoals aangegeven zijn wij op zoek naar één partij om mee samen te werken. Grijpt u deze kans? Of laat u deze aan een ander?

Wij wachten uw bericht met belangstelling af!

Met sportieve groet,

Contactpersoon vereniging

Naam vereniging


Elke maand tips van de SponsorMan ontvangen?
Wilt u elke maand de tips en trucs van de SponsorMan ontvangen? Neem dan contact op via sponsorman@sponsorvisie.nl.