Wervingstip SponsorMan: Sportwinkels

September is de maand waarin heel veel (nieuwe) sportartikelen worden aangeschaft. Informeer daarom de lokale sportwinkel over de mogelijkheden om binnen uw club te adverteren.

Een voorbeeldbericht voor de sportwinkel en de reisorganisatie vindt hieronder. Heeft u al een sportwinkel en/of reisorganisatie als sponsor? Vergeet dan niet om deze ook te benaderen.

Voorbeeldmail

Onderwerp: Onze leden bij uw in de winkel?

Geachte heer/mevrouw (bij voorkeur met naam),

September is de start van ons nieuwe seizoen

Veel van onze leden vernieuwen juist nu hun sport-/ en trainingmaterialen. Wij hebben [aantal ] leden en bieden u daarom een mooie kans op nieuwe omzet.

Wilt u er voor zorgen dat ze bij u deze artikelen komen kopen?

Adverteer dan nu bij onze vereniging.  Wij hebben hiervoor verschillende mogelijkheden. Bijvoorbeeld een advertentie op onze website of op de tv-schermen in ons clubhuis.

U kunt actief en actiematig adverteren

Via een online beheersysteem kunt  u op elk gewenst moment en zo vaak als u wilt uw uiting aanpassen. Denk bijvoorbeeld aan een aanbieding op trainingmaterialen en zodra het kouder wordt, een aanbieding voor thermokleding. Zo zorgt u dat onze leden gericht uw winkel opzoeken.

Adverteren kan al vanaf  € [bedrag]  per maand/kwartaal/jaar.

Adverteren, maar ook sponsoren

Door op onze verenging te adverteren helpt u  niet alleen uzelf maar ook de vereniging. U toont uw lokale betrokkenheid en wij hebben, mede dankzij u, de middelen beschikbaar om onze vereniging draaiend te kunnen houden.

Actieve promotie
Als adverteerder krijgt u de mogelijkheid om actief te adverteren op onze website (en op onze narrowcasting). U krijgt hier beheermogelijkheden voor zodat u hier zelf acties kunt plaatsen en regelmatig uw advertentie kunt wisselen. Ook is het mogelijk om op wedstrijddagen met een standje uw product te promoten en verkopen. Dat is voor u vooral net voor het begin van het nieuwe schooljaar interessant.

Afspraak maken
Ziet u hier ook een kans? Neem dan snel contact met ons op voor een verkennend gesprek. Wij hebben ook een aantal van uw collega’s benaderd, dus wees er snel bij!

Wij wachten uw bericht met belangstelling af!

Met sportieve groet,

[Contactpersoon vereniging]
[Naam vereniging]

Elke maand tips van de SponsorMan ontvangen?