Uncategorized

Wervingstip Sponsorman E-bikes

Wist je dat er in 2021 in Nederland meer e-bikes dan normale fietsen werden verkocht? 52% om precies te zijn (bron: nu.nl). Dat is een prachtig haakje om de lokale fietsenwinkel of een e-bikemerk als sponsor aan de club te verbinden. Met onderstaande voorbeelmail wijs je de lokale fietsenwinkel, of het e-bikemerk op de kansen die jullie vereniging biedt.

Wist je dat ook het leasen van een fiets mogelijk is? Eerder was dit al aanleiding voor een wervingstip: https://sponsorvisie.nl/wervingstip-sponsorman-leasefietsen/

Voorbeeldmail

Voorbeeldbrief potentiële sponsors

Deze brief kan natuurlijk ook worden gebruikt om de fietsenwinkel of e-bikeleverancier op de kansen van sponsoring te wijzen.

Onderwerp: 52%!

Geachte heer/mevrouw (bij voorkeur met naam),

Wist u dat er in 2021 in Nederland meer e-bikes dan normale fietsen werden verkocht? 52% om precies te zijn (bron: nu.nl).  Ik neem aan dat u hier de positieve gevolgen van merkt, maar ook op zoek bent naar mogelijkheden om uw marktaandeel te vergroten? Waarom promoot u aanbod niet bij onze leden?

Promoot uw fietsen via onze club

Wij hebben [aantal] leden.  Velen komen op de fiets naar de club . Wij willen u graag de kans bieden om uw fietsen onder de aandacht te brengen bij onze leden. Hiervoor zijn verschillende mogelijkheden beschikbaar denk bijvoorbeeld aan een advertentie op onze website of op de tv-schermen in ons clubhuis.

** Optioneel: Maar het is ook mogelijk om posters op onze club op te hangen en/of flyers in onze club te verspreiden.**

** Optioneel: Ook een sponsoruiting in onze fietsenstalling is mogelijk **

** Optioneel:  En u kunt uw fietsen ook op een drukke wedstrijddag of toernooi op ons terrein presenteren en de aanwezigen de gelegenheid geven om een proefritje te maken.**

Maar wellicht heeft u ook een leuk idee. Wij gaan dan ook graag hierover met u in gesprek.

Wat vindt u ervan?

Wij zijn zelf erg enthousiast, maar zijn natuurlijk benieuwd of u ook kansen ziet. Zou dat mij kunnen laten weten?

___

Elke maand tips van de SponsorMan ontvangen?

Wilt u elke maand de tips en trucs van de SponsorMan ontvangen? Neem dan contact op via sponsorman@sponsorvisie.nl.

Elke maand tips van de SponsorMan ontvangen?