SponsorMan juli 2016

De wervingstip van de SponsorMan: De Gemeente

Soms kunnen nieuwe sponsors of adverteerders uit onverwachte hoek komen. Heeft u zelf wel eens aan de gemeente als adverteerder gedacht? Waarschijnlijk niet, maar het is minder onlogisch dan u wellicht denkt. De leden van uw club zijn immers allemaal lokale mensen. Ze zijn woonachtig in de gemeente. De gemeente wil de eigen ingezetenen graag informeren. Bijvoorbeeld als de kinderen weer naar school gaan, als er evenementen zijn, om gedrag te beïnvloeden, als er beleidswijzigingen zijn of verkiezingen. Communiceren via lokale verenigingen is dan zeer effectief!

Klik hier voor meer informatie

De aandachtstip van de SponsorMan: Als zijn kind zo blij

Elke maand geef ik u advies hoe u meer aandacht kunt geven aan u sponsors. Soms bedenk ik dergelijke concepten zelf, maar vaak word ik ook een handje geholpen door een club die een goed idee met mij deelt. De tip van deze maand is hier een voorbeeld van: het Sponsor&Kids-event. Een evenement voor sponsors en hun kinderen. De sponsors kunnen zelf netwerken en genieten van een lekkere bier- of wijnproeverij terwijl hun kinderen een leuke clinic krijgen en kennismaken met uw sport.

Klik hier voor meer informatie. 

De teller stopt op € 466.000,-!

Enkele weken geleden berichtte ik u over het feit dat hockeyclub Cartouche een primeur had bij Crowdfunding voor clubs en ging crowdfunden op basis van obligaties. Nu kan ik u vertellen dat het een doorslaand succes geworden is. Er is een totaal van € 466.000,- aan inschrijvingen gekomen en de overdekte zaalhockeyhal op eigen terrein wordt dus een feit!

Wilt u zelf ook een dergelijk succes behalen? Neem dan gerust contact met ons op!

Klik hier om een kijkje te nemen op het platform van Cartouche. 

Klik hier voor het persbericht

Mailing aan uw sponsors

Zoals u weet sturen wij een aantal keer per jaar een mail namens uw vereniging aan uw sponsors waarin wij uw sponsors wijzen op de kansen die actief sponsoren biedt. Deze week sturen wij weer een bericht. Dit bericht vindt u via de volgende link: Sponsortip 35: De (Dubbele) Schaarste

Indien u bij ons heeft aangegeven dat de mails niet aan uw sponsors dienen te worden verzonden zal dit uiteraard niet gebeuren. Het staat u vrij om onze tips zelf aan uw sponsors te verzenden. Komt u hier niet aan toe? Dan is het wel zo makkelijk als wij uw sponsors elke maand namens u de tip toesturen. Meldt u in dat geval aan voor de mailservice door een e-mail te sturen naar: info@sponsorvisie.nl.

Extra informatie via Social Media?

Klik hier om ons te liken op Facebook

Klik hier om ons te volgen op Twitter

En blijf op de hoogte!