SponsorMan Oktober 2020

De wervingstip van de SponsorMan: 8% en Overdrachtsbelasting

Het gaat niet slecht met de woningmarkt: volgens het CBS zijn de prijzen gemiddeld 8% gestegen. Bovendien heeft de overheid aangekondigd dat de kopers tussen de 18 en 35 geen overdrachtsbelasting meer hoeven te betalen in 2021. Bovendien is de hypotheekrente nog steeds historisch laag. Dit zijn mooie haakjes om een makelaar of hypotheekadviseur als nieuwe sponsor binnen te halen, of een bestaand sponsorschap te upgraden naar een partnership.

Klik hier voor meer informatie

De aandachtstip van de SponsorMan: Rij direct even langs!

U kent ze wel: billboards langs de snelweg met uiteningen als: “McDrive 24/7 open. Volgende afslag.”. Via deze reclame zorgt dit bedrijf ervoor dat men weet dat ze in de buurt zitten en dat heel veel mensen de afslag nemen voor een tussendoortje. Als vereniging kunt u hetzelfde ook voor uw sponsors doen. Plaats een bord bij de uitgang van uw terrein en vermeld hier de sponsors die in de buurt zitten. U kunt natuurlijk ook de achterkant van uw welkomstbord gebruiken. Dat is wel zo efficiënt!

Klik hier voor meer informatie

SponsorTip 10: Zorg voor impact

Het is belangrijk dat de sponsors ook daadwerkelijk voordeel halen uit de sponsoring van een club of vereniging. Op deze manier zullen ze namelijk langer verbonden blijven aan de vereniging en ontstaat er dus een win-win situatie: zowel de vereniging als de sponsor haalt voordeel uit de samenwerking. Om de sponsors hierbij te helpen zal er vanaf nu iedere maand een SponsorTip worden gegeven door de SponsorMan. U kunt deze tips doorsturen naar uw sponsors. Die zullen het waarderen dat er wordt meegedacht over het boeken van resultaten uit de sponsoring. Hierbij de tip van deze maand: Zorg voor impact.

Klik hier voor meer informatie

SponsorVisie Meet 26 oktober:  Financiering van verduurzaming

Heb jij je al opgegeven voor de SponsorVisie Meet van 26 oktober aanstaande?

Wij denken dat we met deze nieuwe manier van samenkomen en kennis delen echt waarde toe kunnen voegen aan (sponsorcommissies van) onze clubs. De eerste SponsorVisie Meet werd door de deelnemers met een 8 beoordeeld, de tweede haalde zelfs een 8,3 gemiddeld.

De volgende SponsorVisie Meet vindt plaats op 26 oktober van 20.00 tot 21.30uur.

Onderwerp: Financiering van verduurzaming en organiseren wij samen met Sportverlichting.com

Deelnemen is helemaal gratis. Opgeven kan via deze link. Na aanmelding ontvang je een uitnodiging.

Nieuws: De TASO

Let op! Vraag hem aan voor 11 oktober.
Ook voor clubs met eigen accommodatie

Clubs die eerder niet in aanmerking kwamen voor de TOGS-regeling of de TVL kunnen een subsidie van maximaal twee keer € 3.500,- aanvragen.

Let wel: dit kan maar tot 11 oktober.

Nieuwe info: Ook voor grotere clubs met een eigen accommodatie
Wel TVL/TOGS ontvangen? Dan kan je misschien toch ook gebruik maken van de TASO. Namelijk als je een sportaccommodatie in eigendom en € 8.000,- doorlopende lasten per 3 maanden hebt, na aftrek van een ontvangen tegemoetkoming of subsidie op grond van de TOGS of de TVL. De subsidie is dan maximaal 2 x € 6.000. De exacte voorwaarden van deze regeling vind je via deze link: https://lnkd.in/ezNAcvK

Of bekijk deze beslisboom en kom er eenvoudig achter van welke TASO je gebruik kunt maken.

Bekijk de videotoelichting en aanvullende info via deze link.

Extra informatie via Social Media?

Klik hier om ons te volgen op Twitter

Klik hier om ons te liken op Facebook

En blijf op de hoogte!