SponsorMan Oktober 2022

Wervingstip van de SponsorMan: Winkelcentra

Er komt een belangrijke periode aan voor de detailhandel. Sinterklaas, Kerst en de uitverkoop in het nieuwe jaar. Veel winkelcentra hebben daarom in deze periode veel activiteiten en evenementen. Denk aan de Sinterklaasintocht, maar ook de extra koopavonden voor Kerst. Uiteraard willen deze winkelcentra hier bekendheid aan geven. Uw vereniging biedt hier een geweldig platform voor.

Klik hier voor meer informatie

 

De aandachtstip van de SponsorMan: Branded Content

Je moet steeds blijven zoeken  naar mogelijkheden om je sponsors onder de aandacht te brengen. Je digitale kanalen spelen hier een steeds groter wordende rol in. Promotie via website, app en social media zijn een effectief middel voor de promotie van sponsors, maar je kan meer doen.
Heb je wel eens aan Branded Content gedacht?

Branded content is een zeer effectieve manier om een sponsor positief onder de aandacht te brengen. Wil je weten wat branded content precies is en waarom het werkt? Lees dan dit artikel van MarketingFacts.

Klik hier voor meer informatie

Nog een extra tip van de SponsorMan: Het Zakelijk Lidmaatschap

Even een rekenvoorbeeldje. Stel je zou je contributie van je sportclub zakelijk kunnen betalen. Hoeveel goedkoper zou je dan uit zijn?

Om een contributie van € 300,- in privé te kunnen betalen, moet je uitgaande van een BV en het lage belastingtarief  (2022: 37,07%) al ongeveer € 480,- extra salaris betalen, in geval van het hoge tarief (2022: 49,50%) is dit zelfs bijna € 600,-.  Als je deze kosten gewoon zakelijk kan nemen, scheelt je dit als ondernemer dus een behoorlijk bedrag!

In geval van een eenmanszaak of VOF is er een even groot voordeel, mits de onderneming zodanig winstgevend is dat de winst belast wordt. De winst wordt immers gezien als BOX 1-inkomen. Maar er zijn ook aandachtspunten.

Klik hier voor meer informatie.


Extra informatie via Social Media?

Klik hier om ons te volgen op Twitter

Klik hier om ons te liken op Facebook

En blijf op de hoogte!