VOOR VERENIGINGEN

SponsorVisie wil sportorganisaties helpen hun belangrijke rol te behouden en te vergroten. We zorgen ervoor dat vrijwilligers het wiel niet hoeven uit te vinden en tijd besparen door hen werk uit handen te nemen en processen te automatiseren.

SPONSORMAN

De SponsorMan ondersteunt onze licentiehouders bij het sponsorbeleid. Elke maand geeft hij adviezen die zorgen voor nieuwe inkomsten en meer tevreden sponsors.

Lees meer

SPONSORMACHINE
De SponsorMachine zorgt geheel automatisch dat bestaande sponsors meer uit sponsoring halen.

Lees meer

SPONSORPORTAAL

Het SponsorPortaal wordt geïntegreerd in de clubwebsite en -app en zorgt voor een optimale digitale presentatie van de sponsors, waarbij de sponsors zelf de inhoud kunnen beheren.

Lees meer

NARROWCASTING

Met NarrowCasting kunt op TV-schermen op locatie een eigen uitzending tonen met uw eigen nieuws, wedstrijdschema's en foto's. Uiteraard is dit ook een geweldige plek om sponsors in beeld te brengen.

Lees meer

OBLIGATIEPLAN

Lenen bij leden en fans is een geweldig alternatief voor lenen bij de bank. Een enorme besparing en een grotere betrokkenheid is het resultaat.

Lees meer

CROWDFUNDING VOOR CLUBS

Crowdfunding is de methode om met veel kleine bedragen iets groots te financieren. Al honderden verenigingen zamelden zo geld in voor nieuwe kleedkamers, trainingspakken, een nieuw veld of een tribune.

Lees meer

SponsorVisie: tools en structurele ondersteuning, al vanaf €250,- per jaar!

Gratis sponsorwervingsplan

Wil je meer sponsors? Vraag dan hier het gratis plan voor sponsorwerving aan. Het is ook mogelijk om je structureel te laten begeleiden. Voor € 250,-  per jaar krijg je elke maand hulp en ondersteuning bij sponsorwerving van de SponsorMan en kan je zelfs je sponsorwerving helemaal laten automatiseren, dankzij de SponsorMachine.

''SponsorVisie wil sportorganisaties helpen hun belangrijke rol te behouden en te vergroten.''

CONTACT