SponsorMan April 2024

De wervingstip van de SponsorMan actueel: Zonnepanelen

6 op de 10 Nederlandse installateurs verwachten dat de verkoop van zonnepanelen de komende maanden stijgt nu de salderingsregeling behouden blijft. Dit blijkt uit een enquête van Solar Magazine. Dit is een interessant gegeven voor het werven van een sponsor uit deze branche. Deze verwachting is immers een reden om te investeren in promotie.  Vaak werken installateurs lokaal en dan is promotie via een lokale vereniging erg interessant. Bovendien gaat het ze al een aantal jaar voor de wind, dus er is ongetwijfeld budget voor promotie beschikbaar en is de investering voor sponsoring ook met 1 of twee nieuwe klanten terugverdiend. Het is dus hoog tijd om lokale leveranciers van zonnepanelen te benaderen.

Klik hier voor meer informatie

De wervingstip van de SponsorMan april: Vakantiegeld

In mei wordt jaarlijks het vakantiegeld uitbetaald. Dit is voor veel bedrijven een kans. Denk bijvoorbeeld aan de reisorganisatie en de vermogensbeheerder. Als jullie ze op de kans wijzen zullen ze ongetwijfeld hun interesse tonen. Hebben jullie bedrijven uit de branches uit de voorbeeldbrief al als sponsor, wijs ze dan als service op deze kans. Ze zullen het zeker waarderen!

 

Klik hier voor meer informatie

De SponsorMan en Het Sponsorinterview

De aandachtstip van de SponsorMan: Sponsorinterview

Wist je dat een van de belangrijkste redenen voor sponsors om te sponsoren ‘waardering’ is? Zorg dus dat jullie je sponsors laten zien dat jullie ze waarderen!

Een goede manier om aandacht aan je sponsors te geven is door ze in de spotlight te zetten. Een leuke methode is het sponsorinterview. Plaats dit interview vervolgens op de website, op Facebook, Instagram, LinkedIn en X, en in de nieuwsbrief. Dit zorgt voor meer naamsbekendheid, leidt tot interactie tussen leden en de sponsor en tot meer tevredenheid!

Klik hier om verder te lezen

Extra informatie via Social Media?

Klik hier om ons te liken op Facebook

Klik hier om ons te volgen op LinkedIn

En blijf op de hoogte!