SponsorMan December 2021

SponsorMan December 2021

De Wervingstip van de SponsorMan: Start-up Sponsorship

Wij zijn natuurlijk altijd voor jullie op zoek naar haakjes om nieuwe sponsors aan jullie club te binden. Belangrijk hiervoor is meestal de kans die communiceren via de vereniging biedt, maar zoals algemeen bekend is de ‘gunfactor’ toch vaak de basis van sponsoring. Deze maand is het gunnen zelf het haakje. Jullie gunnen de leden van jullie vereniging ongetwijfeld een succesvol bedrijf en jullie kunnen leden hierbij helpen. Zeker in de opstartfase. Dan is elke link die gelegd kan worden een kans en elke naamsbekendheid heel erg meegenomen. En wordt het bedrijf een succes? Dan is een hechte band gesmeed. Vandaar dat wij het Start-up Sponsorship introduceren. Klik hier voor meer informatie

De Aandachtstip van de SponsorMan: Kerstattentie

Het is begin december. Hoog tijd om de nieuwjaarskaart voor de sponsors te organiseren. Benader de drukker en zorg voor een leuke kaart. Of nog beter, schrijf een persoonlijk bedankje en breng deze langs met een Kerstbal met clublogo. Dat is heel origineel en kan al voor een paar euro per stuk! Natuurlijk ook slim om de lokale promotieartikelen leverancier hiervoor te benaderen. Misschien zijn ze wel bereid om de ballen te sponsoren als jullie ze introduceren bij de sponsors?
Wat ook heel leuk is is om de sponsor een pakketje kerstkaarten aan te bieden die zij zelf aan hun relaties kunnen sturen. Bijvoorbeeld met een gave actiefoto van jullie en het bedrijfslogo van de sponsor en een leuke tekst "Teamwork! Dank voor de samenwerking in 2021 en op naar een succesvol 2022".  Te kostbaar? Dan kan dit natuurlijk ook digitaal. Zo kan de sponsor eenvoudig uitdragen dat ze sponsor zijn van jullie vereniging en tegelijkertijd ook hun relaties bedanken voor de samenwerking.

De Toolkittip van de SponsorMan: Statistieken

Het is voor sponsors niet altijd duidelijk welke kansen jullie vereniging biedt en wat er allemaal op de vereniging gebeurt. Stuur de sponsors daarom een overzicht van de belangrijkste cijfers. Je maakt met de handige tool die je terugvindt in de toolkit heel snel en handig een mooi overzicht.

Sponsorondersteuning in Vlaanderen gestart!

Wist je dat alle sportverenigingen in Vlaanderen ook ondersteund worden door SponsorVisie? Dankzij een recent gesloten samenwerking met de Vlaamse Sportfederatie hebben alle 20.000 (!) Vlaamse sportclubs geheel kosteloos de beschikking over onze Toolkit en Starterspakket. In Nederland doen wij hetzelfde met een aantal gemeentes. Vind jij dat jouw gemeente dit, al dan niet vanuit het Sportakkoord, ook aan alle sportclubs aan zou moeten bieden? Breng ons dan in contact!

Extra informatie via Social Media?

Klik hier om ons te volgen op Twitter

Klik hier om ons te liken op Facebook

En blijf op de hoogte!