SponsorMan Juni 2022

De wervingstip van de SponsorMan: Vakantiegeld

In deze periode wordt jaarlijks het vakantiegeld uitbetaald. Dit is voor veel bedrijven een kans. Denk bijvoorbeeld aan de reisorganisatie en de vermogensbeheerder. Hebben jullie bedrijven uit de branches uit de voorbeeldbrief al als sponsor, wijs ze dan als service op deze kans. Ze zullen het zeker waarderen! 

Klik hier voor meer informatie

Bonuswervingstip van de SponsorMan: Padel

Padel is booming! De nieuwe padelcentra schieten als paddenstoelen uit de grond. Is er ook bij jullie een nieuw padelcentrum verschenen? Benader hen dan als sponsor om zichzelf op de kaart te zetten als alternatieve sportlocatie voor jullie leden (bijvoorbeeld voor in de zomerstop) of leuke locatie voor een teamuitje bij de seizoensafsluiting. 

Klik hier voor meer informatie

 

 

De aandachtstip van de SponsorMan: Verras je sponsor

Het is essentieel om de verplichtingen die je met een sponsor afspreekt na te komen. Dat is logisch, maar ook gewoon. Een sponsor zal er niet van opkijken. De impact die je maakt als je af en toe je sponsor met iets verrast wat je niet hebt afgesproken is misschien wel groter. Daarom is het hoog tijd om je sponsor weer eens te verrassen.

Klik hier voor meer informatie

Doe jij mee vanavond? SponsorVisie Meet: Geld verdienen met loterijen en veilingen

Doe mee met de SponsorVisie Meet van vanavond van 20.00 tot 21.30uur.

Onderwerp: Geld verdienen met loterijen en veilingen

Tijdens deze digitale meeting bespreken we de verschillende mogelijkheden om geld op te halen met een loterij of een Veiling. We vertellen wat er komt kijken bij het zelf organiseren van een loterij en zetten de grote loterijen voor clubs op een rij. Van de SupportActie en de Vriendenloterij tot de grootste loterij voor het verenigingsleven: De Grote Clubactie. Frank Molkenboer, directeur van De Grote Clubactie, is zelf ook aanwezig en zal een aantal succesverhalen en tips met jullie delen.

Naast loterijen worden ook veilingen zeer succesvol door verenigingen ingezet om inkomsten te vergaren. Er zijn clubs die hier jaarlijks tienduizenden euro's mee ophalen. Reden genoeg om dit eens verder te onderzoeken. Hubert Habers van Veilingopjeclub.nl deelt zijn kennis over het organiseren van een succesvolle veiling, want daar komt nog heel wat bij kijken.

Deelname is gratis

En kan via deze link:
https://us06web.zoom.us/j/89139230777?pwd=TWhTb3BwTEd6YWd4Tkp2SE4wRU5iQT09

Maar geef je ook even op via dit formulier, dan krijg je de presentatie en de videoregistratie achteraf toegestuurd.
Tip: Je kan ook via dit formulier aangeven dat je verhinderd bent, maar wel de informatie wenst te ontvangen...

Tot vanavond!

Crowdfunding voor clubs donatie vanaf nu via Mollie

Crowdfunding voor clubs heeft de verwerking van de donaties aangepast. De donaties worden niet langer via een aparte stichting (Stichting Crowdfunding voor Clubs) verwerkt, maar via Mollie. Hiervoor is een account bij Mollie nodig, maar dat is helemaal gratis en zo geregeld en daarna ontvang je alle donaties gewoon via Mollie. En de Mollie functionaliteit kan je de dan ook meteen voor andere zaken, bijvoorbeeld voor contributies of deelnamegelden gaan gebruiken.


Extra informatie via Social Media?

Klik hier om ons te volgen op Twitter

Klik hier om ons te liken op Facebook

En blijf op de hoogte!